Más is elbőgte magát, amikor megnézte a Koe no Katachi-t (A silent voice)?
Igen. De én minden animén tudok bőgni,szóval nem mérvadó.
Talán a Clannad+After a toplistás ilyen szempontból.
Nem emlékszem a hatásra, csak magára az animére (nagyjából). Tényleg lélekemelő. Én könnyen meghatódom azon, ami szép, drámai, kifejező, de nem emlékszem, mit váltott ki nálam.
A Clannad-on tudom, hogy sírtam többször is, főleg ahogy haladtak előre az események. Az Angel Beats a komplex műfajával együtt is felkavaró, szintén, tele van drámával, a vége meg katartikus. Az Air megintcsak többször megríkatott.
Na meg amikor az ember egy robot miatt sír. Nyilván transzhumanista propaganda, az viszotn tény, hogy piszkosul érzelmesre megcsinálták a japánok a
Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume minisorit... Értenek a kontrasztokhoz. Egy idegesítőnek ható robot nővel indul az egész, utána meg jön a százas zsepi...
Tudom, az Elfen Lied megosztó anime, de volt, hogy azon is eleredta könnyem. Drámai.
Van egy kevéssé ismert anime, a mozi változatát láttam, ami szokásos 2D. (A 3D sori verziót sose láttam, a figurák kissé csúnyácskának hatnak egyébként a 3D-nél, ami fotókat láttam, az alapján, de nem szólhatok hozzá egészében.)
A címe (a 2D-t mindenkinek ajánlom, aki meghatót szeretne):
Arashi no Yoru ni
5
Az Elfen lied kicsit megölte a lelkemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!