Van olyan anime, amit legszívesebben letagadnál, hogy megnéztél? Miért?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 20:28
1/15 anonim válasza:
Elfen Lied
Vampire Knight
Excel Saga
Mert bűnrossz, értelmetlen szennyek.
2/15 anonim válasza:
Puni Puni Poemi
Ha legalább olyan béna a humorod mint nekem, akkor lehet rajta nevetni. Egyébként rettenetes és még mindig megkérdezem magamtól, miért néztem meg és miért emlékszem rá annyira jól.
4/15 A kérdező kommentje:
Az egy másik kérdésem xdd Igen, rossz kategóriába raktam xxddd
2021. máj. 11. 23:36
5/15 anonim válasza:
Azt a bunkósbotos beteg angyalos, véres animét. Csak 4 részes, de 2 után dobtam. Beteg, aki ilyenre gerjed. Még csak nem is vicces, se nem szórakoztató mások bántalmazása, megfélemlítése. Csak egy pszichopata élvezi az lyet.
6/15 anonim válasza:
Vadmacska kommandó.
Életem egyik kedvenc animéje volt kiskoromban, felnőttként újranézve rájöttem hogy olyan ciki hogy letagadnám hogy szerettem...
7/15 anonim válasza:
Gyo-akkora fasság halak póklábakkal.egy szenny. Yondemasu yo, Azazel-san. és még sok.
10/15 anonim válasza:
6.válaszoló:Én még most is szeretem:DPersze idegesít hogy nem azzal jött össze akivel akartam:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!