Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animés videókat,...

Milyen animés videókat, tartalmakat nézel/néznél legszívesebben?

Figyelt kérdés
Csak pár példa, hogy értsd mire gondolok: vannak ajánló videók, érdekességek animékről, hírek animékről, teóriák és sok más.

2021. máj. 7. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Én személy szerint szeretem az olyan videókat ahol reagálnak az aktuális anime részekre(de az animék is lehetnek akár régebbiek amik már befejeződtek és azokra reagálnak..)
2021. máj. 7. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Kritikákat vagy ajánlókat, de leginkább kritikákat, nem nagyon találni magyar nyelvű, animéket érdekesen és okosan kritizáló videókat.
2021. máj. 7. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Én animés tartalomból csak animét nézek, akik meg ilyenekről csinálnak videókat, a véleményük nem érdekel. Nem tudom elképzelni, hogy mit tudna bárki elmondani, amit ne tudhatnék meg ha érdekel... Az meg főként nem érdekel, hogy aki videót csinál vmi animéről, h mi a véleménye.

AMV, coub, és animékről saját wiki, ezek az egyetlen animés tartalmak, amiket nézek.

Nyilván én kemény otaku vagyok, de hidd el, a moslék hype tartalmakért odáig vannak sokan

2021. máj. 7. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

3-as vagyok

Még annyit, hogy pont azért nézek animét, hogy ne kelljen néznem a guba fejét senkinek. ;)

2021. máj. 7. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
érdekességek
2021. máj. 7. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Saját készítésű igényes folytatások, mert a legtöbb animére ráférne a folytatás. Vagy egy másik szereplő szemszögéből a történet.
2021. máj. 7. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Én Attis anime szezonos ajánlóját szoktam nézni, illetve külföldiek összeválogatott műfaj szerinti ajánlóit, ha épp nincs ihletem mit nézzek.
2021. máj. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!