Milyen animés videókat, tartalmakat nézel/néznél legszívesebben?
Figyelt kérdés
Csak pár példa, hogy értsd mire gondolok: vannak ajánló videók, érdekességek animékről, hírek animékről, teóriák és sok más.2021. máj. 7. 18:42
1/7 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem az olyan videókat ahol reagálnak az aktuális anime részekre(de az animék is lehetnek akár régebbiek amik már befejeződtek és azokra reagálnak..)
2/7 anonim válasza:
Kritikákat vagy ajánlókat, de leginkább kritikákat, nem nagyon találni magyar nyelvű, animéket érdekesen és okosan kritizáló videókat.
3/7 anonim válasza:
Én animés tartalomból csak animét nézek, akik meg ilyenekről csinálnak videókat, a véleményük nem érdekel. Nem tudom elképzelni, hogy mit tudna bárki elmondani, amit ne tudhatnék meg ha érdekel... Az meg főként nem érdekel, hogy aki videót csinál vmi animéről, h mi a véleménye.
AMV, coub, és animékről saját wiki, ezek az egyetlen animés tartalmak, amiket nézek.
Nyilván én kemény otaku vagyok, de hidd el, a moslék hype tartalmakért odáig vannak sokan
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok
Még annyit, hogy pont azért nézek animét, hogy ne kelljen néznem a guba fejét senkinek. ;)
6/7 anonim válasza:
Saját készítésű igényes folytatások, mert a legtöbb animére ráférne a folytatás. Vagy egy másik szereplő szemszögéből a történet.
7/7 anonim válasza:
Én Attis anime szezonos ajánlóját szoktam nézni, illetve külföldiek összeválogatott műfaj szerinti ajánlóit, ha épp nincs ihletem mit nézzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!