Hordanátok-e animés pulcsit/cipőt?
Figyelt kérdés
Animés pulcsi alatt azt értem, hogy jelek vannak rajta, tudjátok, mint a fejpánton a narutoba,meg akatsukis jel(1-2 db van rajta)
Vagy egy hokagés pulóvert?
A cipőt azt még nemtudom, nem néztem még nem biztos akarok
2021. ápr. 26. 16:18
1/13 anonim válasza:
Eddig is hordtam animés meg gamer cuccokat is
3/13 NemVagyokUborka!!! válasza:
Persze! Tök nagy poén!
4/13 DeMoR válasza:
Hát nyilván akár hova nem. Megválogatva, hogy hova, de igen szoktam.
20/F
5/13 anonim válasza:
Cipőt nem, mert félteném, viszont pulcsikat, pólókat, ilyesmiket simán hordok most is!:D Meg azokon a minták is szebbek, nagyobbak.
6/13 anonim válasza:
Elég furán néznének rám az emberek ha harminc évesen ilyesmiket hordanék :D
7/13 anonim válasza:
Van Tokio Ghoul cipőm. :)
32/n,egy fiam is van.
Tesómnak pólói,plusz fest,rajzol animeket,profi módon,35 éves, 2 gyerekkel.
Szerintem sosem nőjük ki. :)
8/13 anonim válasza:
Ha csak ilyen kisebb jelek vannak rajta vagy utalások akkor simán. De egy ahegao-s pulcsit max egy con-on viselnék.
9/13 anonim válasza:
Nincs animés ruhám, de szívesen hordanék. Ha vennék ilyesmit, akkor valami visszafogottabbat választanék. Például nagyon tetszenek azok a ruhák, amelyiken csak valamelyik animében szereplő márka logoja van (Capsule corp., Doskoi Panda, Crimin, stb.).
10/13 anonim válasza:
Nincs az az isten, de van az a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!