Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti a fairy tail-ben legszivese...

Ti a fairy tail-ben legszivesebben melyik csillag szellem lennétek?

Figyelt kérdés
Én azthiszem Aquarius, mert ő a kedvencem :D

2015. dec. 6. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha választanom kéne, akkor Leo lennék. Egyedül az ő külseje nem olyan feltűnő. Illetve, ha egy személyben megvalósíthatnám Gemini-t, az még jobb lenne. Bárki/bármi külsejét felvenni elég hasznos képesség.
2015. dec. 6. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is Aqverius lennék, aki mindig olyan mufi, de az egyik részben, mikor visszaemlékeztek, éppen megverte a Lucyt, és elájult, akkor is betakarta, és úgy nézett rá mintha az annya lenne, énsírtam akkor, na meg a beszólásai haláliak!!!XD Akármilyen komoly az ellenfele, mindig csak leszólogatja azt, meg lenézi, ez a személyiség 10-ből 11-et is megér!!:D
2015. dec. 7. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem is!

Ennél jobban meg sem fogalmazhattad volna!!! :D

2015. dec. 8. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:
És köszi!
2015. dec. 8. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha annyira csóró pénzéhes lennék, akkor én tuti Horologium lennék, mert betegségeket tudnék gyógyítani.

Ebben az állapotban talán Aries, mert a kèpességem leblokkolna mindenkit.

Egyébként ha bírjátok Aquariust (én is) akkor a Hullócsillagszellemek fillert ajánlom. Igaz hogy hamar átküldik a szellemvilágba de az eclipse-énje szerintem tökéletesen Aquarius görbe tükre.

2016. jún. 23. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!