Melyik anime-ban élnétek legszívesebben? Én a Fairy Tail-ben
valami sulisban
pl Lovely Complex
Én a Naruto-ban...
Én is harcolnék a háborúban, aztán pedig Kage-nak választanának, mert egyedül lenyomnám Sasuke-t és Naruto-t, majd Madara-t is!!!!
Loveless vagy akármelyik amiben cicafüles cukifiúk vannak.
=(^.^)=
Gintama, egyszerűen azért, mert akkor aztán bármelyik másik animében is szerepelhetek:D (aki esetleg nem ismeri: a Gintama kiparodizálja a többi animét, ezért rengeteg utalás van másokra, meg a szereplők is szívesen belebújnak más karakterek bőrébe)
A szereplőket is imádom (alig van egy-kettő, akit kevésbé szeretek, vagy kifejezetten nem szeretek), velük is szívesen "megismerkednék":D
Berserk.
Legalább nem lenne unalmas megpatkolni.
Hát ez picit fura kérdés de Gintama és Nobunaga Concerto
de ebbe a suliba járnék a diáktanács miatt:
Seitokai Yakuindomo
Monogatari: halhatatlan test, ami azonnal regenerálódik + hárem + van barátnő is -már ha én lennék a főhős-
Kicsit érdekesebb:
Typemoon világában (Fate/Stay, Unlimited balde works, Kara no kyouka, Tsukihime stb...). Változatos, érdekes, sok féle erőt szerezhetsz és halhatatlanság is elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!