Melyik anime-ban élnétek legszívesebben? Én a Fairy Tail-ben
Figyelt kérdés
Egész egyszerű okból: csajok miatt, na ebben az animében aztán van mindenféle fajta, még hajszín szerint is! :D2015. nov. 10. 20:12
11/20 anonim válasza:
Kuroshitsuji.
Viktoriánus Anglia, tea, szép ruhák... meg azért egy Sebastian Michaelisnek szívesen eladnám a lelkem :P
12/20 anonim válasza:
Zero no Tsukaimában. Tök jó lenne földesúrnak lenni, és össze-vissza varázsolgatni.
13/20 anonim válasza:
Gangsta. Túl jók a pasik benne. :D
14/20 anonim válasza:
DRRR
Gyakorlatilag Tokyo fiktív piromán adminnal, védelmező cicanénivel és ízletes post-szovjet sushival.
15/20 anonim válasza:
Akatsuki no yona (mert bírom a srácokat benne ^-^)vagy a Fairy tail (mert jó lenne ha mágus lennék ^-^)
16/20 anonim válasza:
a lovely complex nem hentai -.-
17/20 steal válasza:
DanMachi
Mert tok jo lenne labirintusokban szornyeket olni kardal meg varazslatokal es persze a lanyok miat is :) :D
18/20 anonim válasza:
Én szerintem a SAO-ban lennék, mert tök fura lehet egy virtuális világban élin :D
19/20 slender0820 válasza:
Terészetesen Fairy Tail!^^ Szét basznám Natsut és Erzát aztán át ugranék a FULLMETAL ALCHEMIST-be.:D(Félre értés ne essék Imádom mind 2 karaktert és animét)
20/20 slender0820 válasza:
Természetesen Fairy Tail! Mert szét basznám Natsut és Erzát! :D Aztán pedig átugranék a FULLMETAL ALCHEMIST-be!:D (félreértés ne essék, nincs bajom a szereplőkkel csak megmutatnám, hogy mi erre felé a dörgés :D.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!