Megnéztem 100 animét de vajon melyik legyen a 101?
-(lehetőleg ne romantikus)
-(hát hentai...ha ismersz valami nagyon jót akkor jöhet)
Kedvenc kategóriáim:
Psziho,Horror,Action,Adventure,Thriller, Mythology,Shounen
Lent a szavazásban találtam pár álitólag jót a myanimelist en.
gintama felejtős! nincs igen story inkább 2 részes fejezetek max 5-10 úgy 200. résznél...
one piece ne a 101. legyen hanem az legyen a folyamatos anime amit nézel mert hosszú és jó is mert sokszor kell várni animékre
monogatari széria hát kissé bonyolult mert túl gyors a párbeszéd
mindenképp a vinland saga legyen amit most elkezdesz közben one piece és a többit is megnézheted
a vinland saga szinte mestermű!
Egyértelműen Gintama. Borzasztó ütős humorral,aranyos és enyhén őrült szereplőkkel van megáldva. A rajzolást 2. ha,nem az első pillanattól meg lehet szeretni. Teljesen új perspektívából mutatja meg a viccet, ami sokszor a rész végén csattan a legnagyobbat. De nem csak a nevetéstől tud a földreverni,meglepően jól dolgozik a megható és epic jelenetekkel is. Ha jóval szeretnél kezdeni én mindenképp ezt ajánlom még úgy is,hogy a felsoroltjaidból 2 kivételével mind láttam. Amúgy azok se rosszak,bár a Bakemonogatari kifejezetten nem teszett(ebből inkább a Nekomonogatarit ajánlom)de teljesen más kategória a Gintama által nyújtott élvezetekhez képest. Nekem egy kicsit elvesznek az animék rengetegében,mindegyik új szemszög,de nem képvisel eredeti jellemzőket.
Amúgy,amit jónak látsz.
én kerülném a hosszú animéket (one piece, gintama...) vagy legalább is nem gondolkoznék rajta, hogy most nézzem-e vagy sem, mondjuk napi 1-2 rész más animék mellett és levan tudva
sokkal jobb a 12/24 részre bontottakat nézni, akkor legalább nem ragadsz le túlzottan egy animénél és belátható időn belül be is tudod fejezni az évadot
a gintama ráadásul elvileg majd csak olyan 50-60 rész után lesz jobb
A szavazásban levőket nem ismerem, de ha szereted a horrort/trillert/pszichológiait én ezeket ajánlom, ha még nem láttad:
Gakkou gurashi
Shiki
Jigoku shoujo
Jigoku shoujo Futakomori
Jigoku shoujo Mitsuganae
Jigoku shoujo Yoi to togi (első 6 részét)
Higurashi no naku koro ni
Higurashi no naku koro ni kai
Higurashi no naku koro ni gou (Főleg kb. 14. résztől, ha láttad a korábbi évadokat)
Serial experiments Lain
Yakusoku no neverland
Puella Magi Madoka Magica
Another
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!