Mennyi volt a leggyorsabb idő amíg megnéztetek egy animét?
Három éve megnéztem a
Kabaneri of the Iron Fortresst kb. 4-4,5 óra alatt egy péntek délután. (Ebben az időközben 18:00-23:00)
Maradandó élmény, mert a másnapra úgy belázasodtam, hogy azon a hétvégén fel sem tudtam kelni az ágyból. :(
Nem tudom, hogy ettől lehetett- e, azon a napon korábban semmi bajom nem volt, de utána nem soha nem néztem meg egymás után ennyit.
Meg a Fairy Taillel voltam úgy, hogy egy nyár alatt behoztam az összes addigi kiadott rész, és akkor már folyamatosan tudtam haladni a történettel. Ez 2015-ben lehetett. Nem tudom már melyik fejezet/Arc esetleg?/ nem jut eszembe ennek a neve 😅/ de mintha valami nagyon sírós/szomorú/komoly részek következtek volna benne. 190-200 rész körül lehetett talán?
Azon a nyáron talán életem legtöbb animéjét néztem meg egyszerre.
Az idei rekordom olyan 4-5 rész volt, attól függően milyen fáradt voltam egy nap.
De mondjuk ha live actiont/doramát nézünk, abból volt hogy végignéztem 12 részt egy nap alatt (1 rész volt kb 1 óra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!