Olyan animét keresek amiben a mágia a főszerep, fairy tails-hez hasonlot,valaki tud esetleg?
Douluo Dalu (kínai)
Mo Dao Zu Shi (kínai)
Magi: The Labyrinth of Magic
Magi: The Kingdom of Magic
Matsujushi Orphen
Scum Villain's Self Saving System (kínai)
Heaven Official's Blessing (kínai)
A Record of a Mortal's Journey to Immortality (kínai)
The Great Ruler (kínai)
Kiki, a boszorkányfutár
Thousand Autumns (kínai)
Slayers
Legend of Exorcism (kínai)
The Demonic King Who Chases His Wife (kínai)
Witch Hunter Robin
Fairy Planting Manual (kínai)
Way of Choices (kínai)
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Igaz, nem egészen mágiának mondják az erőt amit használnak (hanem alkímiának), de sokkal több a "varázslatos" vonás benne, mint a tudományos.
Életem legjobb animéje!❤❤
3-as mióta a mágia a főszerep benne??????? -_-""""""
2-es ez sem igaz! minden alkímia!!! lehet kicsit utána kellett volna nézni de szépen körbe járják az alkímiai folklore-t és az egyenértékű cserét ami tényleg igaz... a "mágia" része csak annyi hogy képesek a tudatukkal használni az alkímiát ami lehet varázslatos azonban a fizikai szabályokat nem tudják megszegni ezért sem mágia mivel a mágia lényege hogy a semmiből vagy pedig a nem fizikai hanem szellemi energiából alkot új dolgot de az alkímiában nincs új dolog alkotása hanem a már meglévő dolgokból alakítanak és lebontanak majd újra alkossák
nagyon sok mágikus anime van... van amelyikben nem mágia hanem prana rukh vagy egyébként hivatkoznak rá
van amelyikben csak természetfeletti erőként
ha te a hagyományos mágia mágus animéket akarsz akkor
magi
fate széria
certain magical index (habár ez félig mágikus félig scifis anime mivel vannak benne mágusok meg esperek is azaz tudományosan előállított képességekkel rendelkező emberek)
zero no tsukaima
tokyo ravens
little witch academy (ez amúgy elég érdekes mert a mágiát nem harci eszközként mutatja be hanem kb mint a harry potterben azaz univerzális dologként de ez nem egy akció anime)
overlord habár inkább videójáték skillek de mágikus videójáték
black clover varázs lovagok (a kard nagyon nagyon ritka)
Mahouka Koukou no Rettousei a mágia elég érdekes egyedi szinte... kevésbé látványos dolgok vannak benne de szórakoztató... persze a karakter elég gáz... a szokásos op karakter géniusz minden azaz a mangaka frusztációi és kiélési világát láthatjuk... de valamivel jobb csak ahogy mondtam a két fő karakter eléggé idegesítő... (meg magán a főszereplőn kívül senki sem lehet op-éb vagy jobb egy adott dologban minden körülötte szól még a világ is minden csak miatta és általa oldható meg... bocs nekem ez eléggé irritáló pl narutoban is nem mindenre naruto a megoldás hanem sasuke vagy épp a társai de még a bleachben vagy épp a fairy tail-ben is aminek legnagyobb előnye/sikere hogy a mellék karaktereket valami eszméletlen módon kezeli amit nem láttam még más animében pedig túl vagyok szinte az összes shounen animén! de mondom a világa meg a mágiája nagyon érdekes!)
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records másik kedvencem egyetlen 1 hibája volt a végén de minden más korrekt
Quanzhi Fashi kínai anime elég érdekes sőt jó is csak erősen érződik benne a kínai szokás... -hmm nagyképű vagy ideje móresre tanítani! -hm nem, te vagy nagyképű én tanítalak móresre téged! -mindenki kussoljon én mutatom meg hogy különebb vagyok mindenki másnál akik velem egy évfolyamban járnak!.....
sajnos ez nagyon is igaz kínára ez a szuper felszínesség... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!