Mondanátok olyan animéket aminek az openingjét vagy endingjét, maguk a főszereplők éneklik ? Esetleg az adott szinkronhang népszerű a szakmában.
akame ga kill amamiya sora/akame az egyik legkiemelkedőbb/népszerűbb (mondjuk elég szép és vicces személyisége van eléggé animés lány karakternek tűnik ja igen az ep-ét is ő énekli (az 1. op és 2. ed-ét)
a nanatsu no taizai ztolsó évadában is ő énekeli az op-ét ugye ő elisabeth hangja is valamint a 2.évad ed-jét is
Nem hanem a rozsaszin haju főhősnő
A story-ról meg csak annyit hogy petíció is készült hogy legyen alternatíva mert egyszerűen elcseszték… amugy log vagy el van varrva… is-is van neki egy konkrét befejezése de utána való években volt neki ovak amik a múltbeli dolgokat és a kérdőjelek ez próbálta meg válaszolni ez maradt félbe valamint az anime több dologra nem ad választ (amit az ovában akartak…) amugy egy nagyon jó anime csak az a vége… kaphatott volna 2-3 évadot is hogy jobban bemuthassa a világot
Hi
Szerintem a Bungo Stray Dogs 1. op jét Chuuja szinkronhangja énekli valahol azt olvastam de nem 100%.
Meg szerintem a Givenben is Mafuju énekli a főcímdalt de ez sem biztos.
Osomatsu-san
Sekai ichi hatsukoi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!