Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan animétek ami nagy...

Van olyan animétek ami nagy hatással volt rátok?

Figyelt kérdés
amolyan "life changing" dolog vagy amit ha nem láttatok volna, akkor kicsivel kevesebbnek éreznétzek megatokat így utólag
2021. máj. 24. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Berserk (1997) - az animének lezáratlan vége van ami miatt muszáj voltam megtanulni angolul, hogy a mangát folytatni tudjam, mivel nincs lefordítva magyarra. Továbbá a nyelvtudáson kívül rengeteg mindent "megtanított" saját magam megértésével kapcsolatban.

Oyasumi Punpun (manga) - Spoileres lenne ha leírnám, hogy pontosan milyen értelemben változtam miatta szóval csak annyit írok, hogy nagyon sok dolog átértékelődött bennem a mű hatására.

2021. máj. 24. 01:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval engem is a Berserk mangája befolyásolt legjobban
2021. máj. 24. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Fullmetal Alchemist, de csak a 2003-mas.
2021. máj. 24. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Kiznaiver

Miután végig néztem teljesen megváltozott bennem valami és mégjobban megtudtam érteni az embereket mint előtte. (pl az egyik haveromról előbb tudtam hogy transz mint ő maga pedig konkrét egyáltalán nem volt feltűnő vagy valami) Ez volt az első anime amin sírtam.

2021. máj. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!