Melyik volt az az anime,ami nagy hatással volt rád? Amiből a legtöbb hasznos dolgot tanultad az élethez?
One Piece.
Naruto-ból kb. 70 részt láttam, kb. addig miután a Rock Lee vs Garaa harc véget ért, de addig rengeteg hasznos dolog volt benne egy-egy idézet formájában, ami motiválni is tudott.
Mégis ha ki kell emelnem egy olyan animét, akkor a One Piece-t mondanám, olyan értékeket, tanulságot, becsületet, tiszteletet, és megható történeteket tartogat, olyan idézetek vannak benne, amik számomra akkora löketet tudtak adni 17-20 éves koromban, remek érzés volt edzeni és animét nézni. (most 22 vagyok)
Egyszerűen egy mestermű az az anime.
Persze tudnám említeni a My Hero Academiát, a Dragon Ball-t is (DB volt az első animém). Goku karaktere nagyon tetszett amilyen ártatlan és mindenkit megakar menteni.
Igazából ezeket tudnám kiemelni amik számomra tudtak tanítani valamit, annak ellenére hogy már vagy 20-30 animét végignéztem.
Youkoso Jitsuroku Shinjou Shugi no Kyoushitsu e (Classroom of the Elite)
Munou na Nana (Talentless Nana)
Code Geass
Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu! (Chuyoyu!)
Danganronpa
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin (Alderamin on the Sky)
No Game No Life
Dr. Stone
Yuukoku no Moriarty
---
Az utóbbi 1-2 évben elért sikereimet ezeknek köszönhetem. Rengeteg megvezető, manipulatív, kizsigerelő technikát tanultam, amik segítettek abban, hogy magasabbra törjek a munkahelyemen, majd elindítsam a saját vállalkozásom.
Nana és Aot.
Bár elég különbözőek mindkettő nagy hatással volt rám, és az az a két anime amin komolyan elgondolkodtam, de ez egy életérzés és el sem tudom magyarázn azt az úgymond "eufórikus" érzést ami hatalmába kerít velük kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!