Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik volt az az anime,ami...

Melyik volt az az anime,ami nagy hatással volt rád? Amiből a legtöbb hasznos dolgot tanultad az élethez?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
NHK ni youkoso!
2021. ápr. 1. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

One Piece.

Naruto-ból kb. 70 részt láttam, kb. addig miután a Rock Lee vs Garaa harc véget ért, de addig rengeteg hasznos dolog volt benne egy-egy idézet formájában, ami motiválni is tudott.

Mégis ha ki kell emelnem egy olyan animét, akkor a One Piece-t mondanám, olyan értékeket, tanulságot, becsületet, tiszteletet, és megható történeteket tartogat, olyan idézetek vannak benne, amik számomra akkora löketet tudtak adni 17-20 éves koromban, remek érzés volt edzeni és animét nézni. (most 22 vagyok)

Egyszerűen egy mestermű az az anime.

Persze tudnám említeni a My Hero Academiát, a Dragon Ball-t is (DB volt az első animém). Goku karaktere nagyon tetszett amilyen ártatlan és mindenkit megakar menteni.

Igazából ezeket tudnám kiemelni amik számomra tudtak tanítani valamit, annak ellenére hogy már vagy 20-30 animét végignéztem.

2021. ápr. 1. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Soul eater
2021. ápr. 1. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A Shiki kapcsán jót "vitatkoztam" valakivel az emberi lét értelméről, jogáról, stb. És a zenéjét azóta is hallgatom, olyan szép.
2021. ápr. 1. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Assassination Classroom talán.
2021. ápr. 1. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Youkoso Jitsuroku Shinjou Shugi no Kyoushitsu e (Classroom of the Elite)

Munou na Nana (Talentless Nana)

Code Geass

Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu! (Chuyoyu!)

Danganronpa

Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin (Alderamin on the Sky)

No Game No Life

Dr. Stone

Yuukoku no Moriarty

---

Az utóbbi 1-2 évben elért sikereimet ezeknek köszönhetem. Rengeteg megvezető, manipulatív, kizsigerelő technikát tanultam, amik segítettek abban, hogy magasabbra törjek a munkahelyemen, majd elindítsam a saját vállalkozásom.

2021. ápr. 2. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Méz és lóheréből rengeteget merítettem a szerelmi életem elrendezéséhez.
2021. ápr. 2. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nana. “Kislányként” láttam először, 23 évesen újranéztem. Zokogtam. Mai napig ha meghallom, hogy “Mond csak Nana” kiráz a hideg.
2021. ápr. 2. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nana és Aot.

Bár elég különbözőek mindkettő nagy hatással volt rám, és az az a két anime amin komolyan elgondolkodtam, de ez egy életérzés és el sem tudom magyarázn azt az úgymond "eufórikus" érzést ami hatalmába kerít velük kapcsolatban.

2021. ápr. 5. 02:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Beastars talán
2021. ápr. 9. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!