Rátok melyik anime volt a legnagyobb hatással?
Minnél többet, mert valami olyat keresek ami tényleg nagyon jó 18F
Amit én nagyon szeretek: Full metal Alchemis,Full metal panic,Death note,
Naruto,Inuyasha
Higurashi no Naku Koro Ni
Higurashi no Naku Koro Ni Kai
Higurashi no Naku Koro Ni Rei
(Nekem beadta az egész sorozat.., jó volt hogy sokáig azt sem lehetett tudni mi van.. Aztán összeállít a kép. A karakterek is tetszettek.. Egy életre szóló élmény volt a maga témájában.)
re zero kara hajimeru isekai seikatsu
(Ez is adta rendesen, főleg az elején.. Tetszett a történet, és a lefolyása.)
Utawarerumono: Itsuwari no Kamen
(Erre is sokszor visszagondolok, lassan indult be a történet aztán mikor már arra gondoltam ez ennyi.., még eléggé befokozódott. Jól megjelenítették az erőket is, és szép a grafikája is. Kicsit könnyed volt a műfaj, de nekem olyan "Inuyasha,, feeling volt.)
A kedvenc animé a Fullmetal Alchemist: Brotherhood
De mégsem ez volt rám a legnagyobb hatással, hanem a következők:
3) NANA
Ennél valóságszagúbb animét nem ismerek. Több realisztikus animét is ismerek, ami témájában és megvalósításában is valósághű, de a valóságosság hangulatát, légkörét semmi nem tudta úgy megteremteni számomra, mint a NANA. Ám ez önmagában nem lenne elég: egy lendületes, kiváló humorral fűszerezett minőségi drámai történet, komoly mondanivalóval.
2) Claymore
Egy dark fantasy, fordulatos történetvezetéssel és véres, dinamikus csatajelenetekkel. De, ami miatt akkora hatást gyakorolt rám, az a tragikum és drámaiság, ami átszövi az egész történetet. Barátságoknak, bosszúak, veszteségeknek, a kitaszítottságnak, a karakterek önmagukkal való küzdelmének, a múlt árnyainak drámája és tragikuma ez.
1) Glass no kamen (2005)
Amikor elolvastam az ismertetőjét, tudtam, hogy ez nekem biztosan tetszeni fog. Amikor elkezdtem nézni, már az első rész felénél megsejtettem, hogy milyen élményben lesz részem a következő 50 részben, és nem tévedtem. Az egész egy extrém érzelmi hullámvasút volt. És, amint befejeztem, még napokig csak ezen az animén járt az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!