Melyik a legjobb Anime ( aminek a legnagyobb a nézetsége )?
A "legjobb animét" keresed, a legnézettebbet, vagy azt, amelyik a "legjobb" a legnézettebbek közül?:D
A "legjobb" szerintem relatív fogalom, minden műfajban vannak kiemelkedő animék, és kevésbé jók, illetve mindenkinek vannak kedvenc animéi, amit ő személyesen tart a legjobbnak. Általánosságban a Fullmetal Alchemist (Brotherhood) animét tartják a legjobb animének.
Az 5 legnézettebb anime MyAnimeList alapján: Death Note, Shingeki no Kyojin, Sword Art Online, Fullmetal Alchemist (Brotherhood) és a Code Geass.
Az első öt anime, amit a legtöbben jelöltek kedvencnek (szintén MAL, azért ezt hozom példának, mert eddigi tapasztalataim alapján ez rendelkezik a legtöbb regisztrált felhasználóval animés oldalak közül): Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Steins;Gate, One Piece és Code Geass.
MAL Top 5 anime: Kimi no Na wa. (animefilm), Fullmetal Alchemist (Brotherhood), Gintama, Steins;Gate és Hunter x Hunter (2011) (valójában a 3. a Gintama 4. évada, az 5. pedig a 2. évad, de ugyanaz a cím, így egybe vontam).
AniDB-n legjobbra értékelt animék: Mushishi, Gintama, Ginga Eiyuu Densetsu, FMAB, Suzumiya Haruhi no Shoushitsu (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu befejező mozifilmje).
Japánban a legnépszerűbb animék BD/DVD bevétel alapján: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (¥1,312,139,000), Gintama (¥1,077,580,000), Kidou Senshi Gundam SEED (¥997,922,000), Neon Genesis Evangelion (¥977,056,000), Bakemonogatari (¥930,524,000).
Japán ranglistákat nem nagyon nézegetek, de azokon is általánosságban a fent említett animék vannak (anno néztem egyet, de már nem emlékszem rá pontosan).
Szerintem ennél részletesebben és átfogóbban nem lehet ezt a témát kivesézni:D De biztos van még más oldal/szempont, ami most nem jutott eszembe^^
OFFolni jöttem.
Mi lenne, kedves második, ha nem javasolnád vadidegen embereknek, hogy kövessenek el öngyilkosságot? Ha ennyire a társadalom legmocska akarsz lenni, tőlem legyél, de legalább lenne pofád nem az internet anonimitása mögé bújnod. Vagy személyesen már nem működik a dolog, mert a kedves barátaid rájönnének mekkora egy maliciózus féreg vagy?
Értékelnénk, ha a saját dolgoddal foglalkoznál, és nem rajtunk, animéseken vezetnéd le az azzal kapcsolatos frusztrációdat, hogy az égvilágon senki nem foglalkozik a véleményeddel.
Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!