A Gintama sorozat rátok milyen hatással volt?
Nekem a kedvencem a Gintama lett. Ebben is vannak néha anime klisék amik nem tetszettek, de melyik animében nincs? Számomra nagyon ütősek voltak a poénok, rengetek szóvicc van benne amit az anyanyelvűek, vagy a japán nyelvben nagyon otthonos emberek érthettek magyarázat nélkül, ezért sem fog meg annyi külföldit. Általában rühellem a csajokat animékben, soknak nagyon idegesítő vagy csak szimplán unalmas karakterük van, de itt valahogy nem volt olyan szereplő (csajok közül sem) akit egy kicsit sem bírtam volna.
A Gintama egy jó anime, csak sajnos vannak akiket nem fog meg mert eltérő a humorérzékük, vagy egyszerűen nem tudják "átszenvedni" magukat az első 50-60 részen (amik amúgy nekem is tetszettek) és annyiban hagyják, pedig sokkal jobb mint egy felhypolt SAO vagy TG, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!