Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime megunhatatlan...

Melyik anime megunhatatlan számodra?

Figyelt kérdés

Melyik az az anime, amit újra megnézel, ha nem találsz mást, vagy unod magad? Kíváncsi vagyok, meg új anime-t is keresek, amit nézhetek, mert már annyiszor megnéztem a Slayerst... :D Alig tetszik valami, úgyhogy légszi, írjátok le, mi az ami annyira tetszett nektek, hogy érdemes akár többször is megnézni.

Ha tudtok Slayers-hez hasonló anime-t, azt is írhattok.

2021. máj. 16. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Death Note
2021. máj. 16. 21:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Uuu jókat írtatok. Kb mindet láttam. Felpontoztam mindet xd
2021. máj. 17. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Amik a kedvenceim között vannak. Clannad: After Story, Seishun Buta Yarou, Steins;Gate jutott első blikkre eszembe. :D
2021. máj. 17. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A Yu Yu Hakushot vagy 6x végignéztem, amióta az A+-on először láttam, de még mindig szórakoztató. Néha csak pár harcot nézek újra belőle, mert igényesre vannak megcsinálva, pedig nem mai animéről van szó.
2021. máj. 18. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Haikyuu

Dr. Stone

Assassination Classroom

2021. máj. 18. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A Requiem for the Phantom az egyik kedvenc animém annak ellenére is, hogy nem happy end. Persze nem arról van szó, hogy nem tudom megunni, de azért évente egyszer újranézem kb, illetve a zenéit majdnem napi szinten hallgatom. Kevés anime van, amit úgy rendesen újranézek. Ha mégis előfordul, akkor az azért van, mert meg akarom nézetni a barátnőmmel is, és ha együtt nézzük, akkor érdekesebb. Viszont van több anime is, amit annyira szeretek, hogy az örökkévalóságig tudnám nézni. Ilyen pl. a Toaru Kagaku no Railgun. A Toaru Majutsu no Index mellékszála, szóval ismerni kell hozzá az eredeti eseményeket, viszont a sorozat fele kb. sci-fi - fantasy slice of life, ami néha megható, néha meg humoros. Szóval ha mondjuk minden nap kijönne egy új része, én tuti megnézném.
2021. máj. 18. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Inuyasha

Soul Eater

Vampire Knight

Attack on Titan

2021. jún. 11. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!