Melyik anime megunhatatlan számodra?
Figyelt kérdés
Melyik az az anime, amit újra megnézel, ha nem találsz mást, vagy unod magad? Kíváncsi vagyok, meg új anime-t is keresek, amit nézhetek, mert már annyiszor megnéztem a Slayerst... :D Alig tetszik valami, úgyhogy légszi, írjátok le, mi az ami annyira tetszett nektek, hogy érdemes akár többször is megnézni.
Ha tudtok Slayers-hez hasonló anime-t, azt is írhattok.
2021. máj. 16. 16:32
1/17 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist (2003-mas)
Kyou Kara Maou
4/17 anonim válasza:
FMA Brotherhoodot vagy 10-szer láttam már.
Toradorát és a Sakurasou no Pet na Kanojo-t pedig nemrég néztem újra, mert romcomra fájt a fogam.
5/17 anonim válasza:
Dragon Ball és Z, már csak a nosztalgia miatt is, illetve a Mushishi.
7/17 anonim válasza:
A Tensei shitara slime datta ken az egyetlen eddig, amit magamtól újra kedvem támadt végig nézni, de szerintem lesz majd idővel több is.
8/17 anonim válasza:
Hunter x Hunter, JoJo, Death Note és Noragami.
10/17 anonim válasza:
FMA Brotherhood
Sen'yuu
Slayers
Gintama
Trigun
Hunter x Hunter (2011)
Lovely Complex
Juuni Kokuki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!