Anime fanok! Honnan szoktál animés cuccokat venni, honnan érdemes?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:36
1/4 anonim válasza:
Szia! Én nem szoktam rendszeresen, viszont szerintem a Sheinen egész klassz dolgok vannak animék terén. Meg mondják mások is, hogy megbízható a rendelések szempontjából nézve. Megnéztem az árakat, és egyébként sokkal olcsóbbak, mintha itt nálunk egy animés boltban vennél pl. egy kulcstartót vagy nyakláncot.
3/4 anonim válasza:
Az aliexpress tele van animés cuccokkal. Csak néha nem egyszerű megtalálni amit keresel, igényel egy kis keresgélést. Viszont még ha van is rajta postaköltség, akkor is töredék áron jön onnan, mintha itthoni boltból vásárolnád.
Amúgy gyanítom az itthoni boltok is sokszor onnan szerzik be az árut, hogy aztán pofátlan felárral adják tovább. Konkrétan futottam már bele itthoni boltban 3500 Ft-ért pont ugyanabba a Frierenes kulcstartóba ami az aliról 1,5 $ körüli áron jött meg.
4/4 anonim válasza:
Vannak boltok meg online helyek, de én nagyrészt a mondocon eseményen szoktam venni minden ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!