Szerintetek a Narutó izgalmas anime?
Figyelt kérdés
Még nem láttam de meg akarom nézni. Szerintetek?2021. ápr. 30. 04:19
21/24 anonim válasza:
Nem. 220 részt végig szenvedtem belőle. Közkedvelt és közutált anime is egyben, nekem nem tetszett nagyon fel van kapva vannak olyan animék amik megérdemlik hogy mindenki azt nézze pl attack on titan (bár a befejezése nem tetszett) stb a naruto meg olyan anime amiről hall egy random ember aki egyszer életében nem nézett jó animét és azt mondja ,,awww a Naruto annyira izgi és szomoruuu NEM sablonos...neem" nem érdemli meg hogy ennyire felkapott legyen DE! FIGYELEM!! Szóval nem olyan rossz anime csak nem a legjobb.. unalmas, sablonos viszont nem rossz és lehet hogy a Shippuuden-ben érdekesebb lesz de tuti nem néznék meg belőle 1000+ részt...akkor inkább már elgondolkodtató, érdekes animéket.... bocsánat
22/24 anonim válasza:
Szerintem kár volt a kulcsszavak közé beírni a Narutot, így többnyire a hardcore fanok fogják betalálni a kérdést, akik nyilván azt írják, hogy a világ legjobb animéje, és lepontozzák azokat, akik nem értenek egyet velük.
23/24 anonim válasza:
#21 vagyok #22 nek igaza van...
24/24 anonim válasza:
Igen, csak ne olvass spoilereket. És nem muszáj, de 1-2 érdekesebb filler szálat érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!