Bele akarok kezdeni egy uj anime sorozatba. Monanátok anime, neveket? (Mármint érted hogy értemxD)
Mondanátok*
És ha lehet, pár szót is kérnék, hogy miről szól.. köszönöm❤
Címeket?
Milyen érdekel? :) Ha van, akkor listát is küldhetsz. Ha nincs, akkor a kedvenceidet írd le. Vagy ha még nem láttál olyan sokat, akkor film, sorozat, vagy könyv címeket is szívesen fogadunk! :)
Az AA (Animeaddicts ha esetleg nem ismernéd) oldalán keresgélj szerintem. Ott állíthatsz be műfajokat, ha találsz egy animét, akkor általában ismertető is van hozzá, megtalálod, hogy hány részes, mikori, minden új projektről is tudomást szerezhetsz, stb stb...
(Az animéknél inkább a cím szót használják a név helyett, végülis a könyvekre, filmekre is ezt használják legtöbbször. És nem tudom, hogy hogy érted ("mármint érted, hogy értem xD"), de megpróbáltam segíteni :D)
Remélem, hogy megtalálod a számodra tökéletes animét!^^
hát ami kötlező az a
naruto, naruto shippudden, boruto
bleach
fairy tail
one piece
ezek mind shounen animék (akció, vigjáték, dráma)
ha romantika vigjátékot akarsz akkor ezek a kötelezöek
golden time
zero no tsukaima (ebben van akcio, vigjáték, és romantika)
ore monogatari (ki visz a komfort zonádbol :D)
darling in the franxx az év legjobb animéje
ha valami lélektanit akarsz akkor
steins gate
guilty crown
AnoHana
Shounen:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Shokugeki no Souma
Hunter x Hunter 2011
Boku no Hero Academia
JoJo
Samurai Champloo
Noragami
D.Gray-man
Romantikus:
Lovely Complex
Kimi ni Todoke
Toradora!
Shigatsu wa Kimi no Uso
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Sakurasou no Pet na Kanojo
Ouran Koukou Host Club
Clannad: After story
Lélektani:
Mahou Shoujo Madoka Magica
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Death Parade
Kino no Tabi: The Beautiful World
Shinsekai yori
Psycho-Pass
Wolf's Rain
Parasyte- the maxim
Az utolsó válaszoló szerintem nagyon nincs otthon az animékben, a felsoroltjai közül a legtöbbet nem ajánlom (Kötelezők a neverending shounenek... ezen jót nevettem. A Guilty Crown-t pedig azt tanácsolom messziről kerüld el, annál nagyobb hulladékkal még nem nagyon találkoztam).
"hát ami kötlező az a
naruto, naruto shippudden, boruto
bleach
fairy tail
one piece"
LOL
"darling in the franxx az év legjobb animéje"
Még nagyobb LOL
Az 5-ös válaszoló szépen összefoglalta, bár a Steins;Gate-et kihagyni az én szememben főbenjáró bűn :D a lélektani a kategóriában ott a helye, köröket ver az összes felsoroltra
azok az animék nem véletlenül jutrotak tovább a 24-ik résznél... a jojo és a shokugekivel még egyetértek de a wolf rain meg a death parade... (figyelj inkább ne mérjünk össze ki a nagyobb kocka...) a darling in the franxx (igaz az utolsó 2 rész tulzás volt) de ez egy eredeti történet volt aminek nem volt se mangája sem light novelája sem...
még a re zero hajimeru isekai to seikatsu ami nagyon jó volt
Kedves 7-es!
A 100+ részes animék a műfajukból adódóan ilyen hosszúak (neverendig shounen), és legtöbbször nem a minőség a meghatárózó, hanem a kerekterek és a történet könnyű befogadhatósága és a látványos harcok. Ha a hosszú animék automatikusan jónak számítanának, akkor a Naruto és a Bleach tökéletes darabok lennének, a Puella Magi Madoka Magica pedig egy trash. A Darling in the franxx közelről sem az év legjobb animéje, csak nagyon hype-olt és találsz magadnak 1-2 waifu-t. A Re:Zero sem egy nagy eresztés, de egy időben ez is sok hype-ot kapott és mindenkit lehet össze-vissza shippelni, és úgy tűnik mostanában ez kell a fanoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!