Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Narutó izgalmas...

Szerintetek a Narutó izgalmas anime?

Figyelt kérdés
Még nem láttam de meg akarom nézni. Szerintetek?

2021. ápr. 30. 04:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el nézni és meglàtod neked való- ecvagy sem. Nekem nem jött be.
2021. máj. 1. 05:10
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Pont 1 oraja fejeztem be. Korabban a Shippuden 180. reszeig lattam,de beakartam potolni,igy elkezdtem teljesen az elejetol a shippuden vegeig. Par filler reszt vegig tekertem vagy kihagytam,de igy is imadtam es rengeteg pillanat volt,amikor meghatodtam es sirtam ferfikent. Rengeteg jo idezet van benne es teljesen megvaltoztatja a felfogasod es az eletszemleleted,arrol nem beszelve,hogy tele leszel motivacioval utana. Szerintem,ha anime rajongo vagy (ami en nem vagyok) akkor kotelezo darab. Ha nem vagy oda es egy animet muszaj megnezned,akkor ez legyen az!
2021. máj. 1. 13:00
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Hát szerintem ha csak egyet akarsz látni az életedben, az inkább legyen a Death Note, a Fullmetal Alchemist: Brotherhood, a Steins;Gate vagy akár csak az Attack on Titan, mindegyik milliószor minőségibb szerintem, de még lehetne sorolni ezret.
2021. máj. 1. 15:10
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
13-assal egyetértek.
2021. máj. 1. 17:43
 15/24 everlight ***** válasza:
100%
Alapvetően az első igen,de a Shippuden részeinek jó 40 százaléka szar,nem baj ha valami filler,de lenne jó,túl sok az ismétlés.
2021. máj. 1. 18:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ,hogy izgalmas anime-e a Naruto, az egy relatív kérdés.

A kérdést a gyökerénél ragadva meg, mi is az a "Naruto"?

A Naruto (2002) egy 220 részes japán animációs sorozat, folytatása a Naruto Shippuuden (2007) a maga 500 részével, folytatás még a jelenleg futó Boruto, de ez mellékes. A Narutó-t sokan a rengeteg filler miatt utálják , az anime közel 40%-a filler. De amikor épp rendesen halad a story, véleményem szerint elég izgalmas anime.

2021. máj. 1. 21:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy nevet mondok,ami miatt mindenkepp erdemes elkezdeni. Jiraya vagyis Ero-sennin. Majd ha eljutsz az o reszeihez,akkor megerted. O csak egy karakter a tobbi badass,vicces karakter kozul.

Az a jo a Narutoban,hogy a neha mar idegesito foszereplon kivul a legtobb mellekkarakter (leszamitva 1-2t) is baromira szeretheto. Biztos van egy olyan szemelyisegu karakter,akivel mindenkepp fogsz azonosulni. A negativ szereplok is nagyon jol megvannak irva,arrol

nem beszelve,hogy nehol egesz fordulatos a cselekmeny.

2021. máj. 1. 23:16
 18/24 anonim ***** válasza:
60%

Most nem azért de nekem pont az volt a bajom, amit most leírtál.

Van egy jó pár zseniális mellékkarakter, és ahelyett, hogy velük foglalkozna a sorozat, az idegesítő főszereplőt kell nézni.

Szerintem ez nem pozitívum, hanem negatívum.

2021. máj. 2. 00:15
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Igen, nagyon izgalmas.
2021. máj. 2. 02:10
 20/24 Üzenek ha kell :) ***** válasza:

Őszinte leszek, én imádtam, arról nem tudtam hogy van filler lista, szóval az egészet megnéztem... De én élveztem, bajom nem volt a részekkel és szerintem eléggé szerethető. 18-asnak igaza van, nem foglalkoznak a jó mellékkarakterekkel csak az idegesítő főszereplőkkel..

Boruto-t kerüld, kivéve ha nagy anime fan vagy, és van elég idegrendszered ahhoz, hogy végignézd azt ahogyan elbasznak egy egész animét.

2021. máj. 4. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!