Szerintetek a Narutó izgalmas anime?
Az ,hogy izgalmas anime-e a Naruto, az egy relatív kérdés.
A kérdést a gyökerénél ragadva meg, mi is az a "Naruto"?
A Naruto (2002) egy 220 részes japán animációs sorozat, folytatása a Naruto Shippuuden (2007) a maga 500 részével, folytatás még a jelenleg futó Boruto, de ez mellékes. A Narutó-t sokan a rengeteg filler miatt utálják , az anime közel 40%-a filler. De amikor épp rendesen halad a story, véleményem szerint elég izgalmas anime.
Egy nevet mondok,ami miatt mindenkepp erdemes elkezdeni. Jiraya vagyis Ero-sennin. Majd ha eljutsz az o reszeihez,akkor megerted. O csak egy karakter a tobbi badass,vicces karakter kozul.
Az a jo a Narutoban,hogy a neha mar idegesito foszereplon kivul a legtobb mellekkarakter (leszamitva 1-2t) is baromira szeretheto. Biztos van egy olyan szemelyisegu karakter,akivel mindenkepp fogsz azonosulni. A negativ szereplok is nagyon jol megvannak irva,arrol
nem beszelve,hogy nehol egesz fordulatos a cselekmeny.
Most nem azért de nekem pont az volt a bajom, amit most leírtál.
Van egy jó pár zseniális mellékkarakter, és ahelyett, hogy velük foglalkozna a sorozat, az idegesítő főszereplőt kell nézni.
Szerintem ez nem pozitívum, hanem negatívum.
Őszinte leszek, én imádtam, arról nem tudtam hogy van filler lista, szóval az egészet megnéztem... De én élveztem, bajom nem volt a részekkel és szerintem eléggé szerethető. 18-asnak igaza van, nem foglalkoznak a jó mellékkarakterekkel csak az idegesítő főszereplőkkel..
Boruto-t kerüld, kivéve ha nagy anime fan vagy, és van elég idegrendszered ahhoz, hogy végignézd azt ahogyan elbasznak egy egész animét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!