Szerintetek a Narutó izgalmas anime?
Ha a fillerjeitől eltekintünk, illetve a hajtóvadászattól (ha elkezded nézni megérted.), szerintem nagyon érdekes anime, rengeteg szerethető, kidolgozott karakterekkel, izgalmas harcokkal, csavarokkal, nagyon szépen felépített világgal, és jó történettel.
Ha belekezdesz, és megtetszik az anime akkor nagyon hamar magába tud szippantani, mert akinek tetszik annak tényleg nagyon tetszik.
Ha beleszeretnél kezdeni, akkor kezdj a sima Naruto-val, majd miután azt megnézted ess neki a Shippudennek.
Ezt a kis listát nem árt lecsekkolnod:
2002-es Naruto Filler listája: [link]
Naruto Shippuden Filler listája: [link] -shippuden
Azon részek amiknek piros háttere van azokat nem muszáj megnézned, mert csak töltelék részek, és nem adnak semmit a történethez. Maximum, hogyha van rá időd meg kedved lecsekkolhatod, de tényleg lényegtelen részek.
Igazából, hogyha fillerekkel együtt nézed az összes epizód szám amit látni fogsz valahol 720 körül van, viszont ha kihagyod a fillereket ez a szám drasztikusan lecsökken kicsit több mint a felére.
Szóval tényleg a fillereket csak akkor ha időmilliomos vagy.
(Boruto-t pedig messziről kerülni :D)
Én nagyon ajánlom!
Jó én megszoktam nézni a fillereket, de te nyugodtan kihagyhatod és a Borutot is mert nem lényegesek.
Én lány vagyok,de olyan szinten élveztem az egész történetet,hogy szavakba el se tudom mondani..A fillereket én mind átugrottam,de nen zavart különösebben..
Nekem az egész story,a karakterek,meg úgy minden nagyon jó volt..Az egész történet egyszerre volt sokkoló,meg izgalmas..Én csak ajánlani tudom
Eleinte tényleg nem tűnik rossz, de tényleg elég unalmassá válik, főleg a Shippuden utolsó 1/3-a.
Az a helyzet, hogy a filler-ek ténylg borzasztóak, viszotn egy idő után összehozzák, hogy a rész fele kb. filler, a másik fele meg canon, ami miatt élvezhetetlenné válik.
Max egyszer nézhető, de sok logikát nem érdemes keresni a dolgokban.
Ha van időd a Naruto-ra, akkor szerintem érdemes jobb never-ending animé-t nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!