Az anime fanoknak (én is az vagyok) miért jó ha két fiút shippelnek? Pl: Eevi & Eren Semmi bajom a melegekkel, de ha animé-ben két fiút shippelnek azt annyira nem bírom, és valamiért mindenhol ezt látom.
#11 Hát akkor guglizz rá talán? :)
Tessék, megtettem helyetted.
"Isayama: You know, those fans might be disappointed to hear this, but maybe I’ve got a little bit of yaoi fangirl inside me too, because something went off in my head that told me, “The yaoi fangirls are going to like this one."
És tessék, itt az egész interjú.
Amúgy meg szerinted hány éves erwin?😅
Levi is és erwin is kb a harmincas éveik közepén vannak.
12. Az,hogy nem tudok róla,nem jelenti azt,hogy érdekel is,mert jelenleg az,hogy fujoshi rajongó a mangaka és hogy milyennek tervezte Levi-t, lényegtelen.
"Az anime fanoknak (én is az vagyok) miért jó ha két fiút shippelnek"- ez a kérdés
"Pl: Eevi & Eren"-ez a példa
Én minimum 50-et néztem ki Erwinből. Bár csoda lenne, hogy ennyit megélt háborúban.
Amúgy nincs nagyon infó a koráról, tudtommal.
#13 Ja ja de nem is mondtam hogy "huu de hülye vagy kérdező hogy pont ezt a példát hoztad fel, másikat kellett volna felhozni szégyeljed el magad te kis szar!!!4!" hanem csak megjegyeztem hogy ironikus.🙃
Te meg ha nem tudsz valamiről az oké, de ha kiírod, hogy "én erről nem tudok" az többé-kevésbé úgy jön le, mintha kétségbe vonnád az én szavahihetőségemet, szval csak kell igazolnom magam, nem?
Yamsnál pedig rákérdeztek valami fan eventen, vagy interjúban, hogy hány évesek erwinék, és akkor mondta, hogy a harmincas éveik közepén járnak, de konkrét életkort tényleg nem mondott. :)
14. Akkor bocsi,de nekem ebből a mondatból más esett le,de valszeg akkor csak én képzeltem bele szarkazmust.
"Hát akkor guglizz rá talán? :)
Tessék, megtettem helyetted."
Köszi a forrásod hitelesítését.
30as évek... Hát nem tudom,többnek gondoltam. Remélem egyszer megerősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!