Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc Key-animétek?

Melyik a kedvenc Key-animétek?

Figyelt kérdés

Key - amennyire tudom, aztán lehet, hogy hülyeséget írok - egy visual novel író, akinek rengeteg kiváló művet köszönhetünk. Mivel visual novelekkel nem szoktam játszani (vagy noveleket olvasni?) ezért csak azokból a műveiből tudok tájékozódni, amikből anime is készült. Láttam tőle a Charlotte-ot, az Angel Beats!-et, a Clannadot és a Clannad: After Story-t, ezen kívül pedig még van neki a Rewrite, a Kanon, az Air, a Little Busters és a Planetarian (legalábbis, amikről tudok).

Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a Key-animékről, esetleg ha játszottatok velük, a visual novelekről! Nektek melyik tetszett legjobban? Melyiket ajánlanátok? (Terveim szerint végig fogom nézni az összeset, de azért rákérdeztem. :))

2021. ápr. 21. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A Key egy cég, nem egy író.
2021. ápr. 21. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A Planetarian jó, a Little Busters nem rossz, a többi közepes vagy pocsék.
2021. ápr. 21. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem az Angel Beats és a Clannad, ami nagyon tetszett tőlük. Bár két külön műfaj ugyebár.
2021. ápr. 21. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor rosszul tudtam, nekem végig az volt a fejemben, hogy ő egy író. De mindegy, ma is okosabb lettem. :)

2021. ápr. 21. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Angel beats, Clannad meg a Charlotte, bár ez utóbbit jobban is ki lehetett volna fejteni. Nekem ezek tetszettek, meg is könnyeztem.
2021. ápr. 21. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Én amúgy összesen csak ezt a hármat láttam eddig tőlük. :) A Charlotte egy olyan anime, ami az egyik kedvencem is lehetett volna, ha nem 13, hanem mondjuk 25 részes. Az Angel Beats is simán lehetett volna kedvencem, ha nem hülyéskedik el több, mint a felét.

A Clannad egy jó anime volt, a Clannad: After Story pedig egy óriási nagy kedvencem. :)

2021. ápr. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!