nekem nagyon sok van de most csak néhányat írok le
Naruto
Naruto shippuuden
Fairy tail
One piece
Black clover
Boku no hero academia
Bleach
14/L
Comedy kategóriában:
-Saiki
-School Rumble
Comedy + Action kategóriában:
-Gintama
-Kenichi
Adventure + Action kategóriában:
-Hunter x Hunter
-Dragon Ball(sima főleg)
-Nanatsu No Taizai(első évada)
Action kategóriában:
-Yuu Yuu Hakusho
Egyéb kategóriában:
-Shokugeki No souma
túl sok shounent megnéztem már, így nehéz választani, amit viszont nem rég fejeztem be, azok közül:
Ballroom e Youkoso
már csak azért is ezt választom, ugyan is sikeresen elérte nálam, hogy megnézzem az egészet 3 napon belül
Ha shounen akkor Naruto. Azon nőttem fel. :)
Utánna jön a többi Animax-es hasonló anime: Yuu Yuu Hakusho, Inuyasha, Dragon Ball GT, Bleach.
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Számomra ez a 2 a legjobb. Az eredeti (még ha kicsit depresszív is) egy klasszikus, a "remake"-je pedig az egyik legjobban kitalált sztori amit valaha láttam/olvastam. Szívből ajánlom.
Kedvenc shounen anime: Fullmetal Alchemist Brotherhood
Kedvenc shounen manga: D. gray man (de az anime is jó belőle, csak sajnos még nem fejezték be a történetet egyikben sem.)
Boku no hero academia- izgalmas, érdekes, szuper karakterek (a gonoszok is nagyon jók), menő harcok. Legjobb🥰
De a Hunter x Hunter is rohadt jó, bár ennek még nem értem teljesen a végére. Ez egyedibb szerintem mint a bnha, a karakterek nagyon jók és cukik, kilu és gon kapcsolata pedig nagyon szép (bár elképzelhető, hogy már inkább valami szerelem féleség (?) van köztük mintsem barátság, de szerintem ez inkább csak olyan mint a testvéri szeretet.🥰)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!