Neketek mi a kedvenc animétek és mi a kedvenc típusotok?
Műfajra gondolsz? Én leginkább a fantasy, kaland, családi és akció animéket szeretem. Meg a romantikust.
Abszolút kedvenc animém pedig a 2003-mas FMA! Nálam mindent visz. :)
Szeretek nosztalgiázni animék terén, ezért azokat szeretem, amiket adtak régen az RTL-en. A cirkuszban rúdon táncoló lány, tsubasa kapitány, volt egy késői minimaxos csatorna, onnan emlékszem egyre, volt benne egy cica, akit Kávénak hívtak. Ezeket szívesen újranézném.
Amúgy az animefilmeket jobban szeretem, mint a sorozatokat, mert utóbbira nincs már időm sajnos. :)
Nincsen konkrét kedvenc műfajom, viszont ezeket párosítva kedvelem: fantasy, comedy, romance.
Kedvenc animém pedig a Monogatari (a szériából pedig Nisemonogatari a favorit).
Serial experiments:lain
Akira
Ghost in the shell
Ghost in the shell innocence
Midnight eye goku
Cyber city oedo
Szóval mondhatni az elvontabb 80as 90es èvek cyberpunk művei
Igazából minden műfajban vannak jó és rossz animék, ezért nem igazán tudnék kedvencet választani, de lélektaniból láttam a legtöbbet, és az is érdekel talán a legjobban (meg a filozófia).
Kedvenc animém viszont egy dráma, a Gankutsuou.
2-es: te az Animax csatornára gondolsz. Szerintem akik elkaptuk még, inkább azok lettünk a korsztályunkból animefanok. Egyébként amiket említettél, de nem volt cím: Kaleido Star, Kilari. Kicsit gyerekes mindkettő, de a Kaleido Start ettől függetlenül fél éve sincs, hogy újra végignéztem. A Kilarinak sajnos nincs normális folytatása, csak ilyen sohanemjuteszembeaneve-technikával, s úgy elég gáz.
Kedvenc műfajaim: shounen, akció, romantikus, történelmi, dráma is jöhet.
Az animék, amiket a legtöbbször újranéztem: Kaichou-wa Maid-sama! és a Lovely Complex (egyébként ezt már az Animaxen is vetítették, 2-3x ott láttam elejétől végéig).
De jelenlegi nagy kedvencem: Dororo. Látom a 7-es is említette. De az újabb feldolgozás. A régi sem rossz egyébként, de az újabban szeretem, hogy kicsit dinamikusabb.
Kedvenc anime movie-im: Szél támad és a Chihiro (ezek Ghibli), ezeken a klasszikusokon kívül a Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazaru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!