Neketek mi a kedvenc animétek és mi a kedvenc típusotok?
Nekem a kedvenc anime típusom az a harem romantikus ecchi Kedvenc animém: kishuku gakkou no juliet grateful
Első animém a Naruto 5éves voltam mikor először láttam (animaxon)
2-es,10-es: Dehogynem :) Megpróbálok mindent felsorolni, ami egyszer eszembe jut, bár nem mindegyiket néztem meg.
RTL, TV2: Sailor Moon (Varázslatos álmok címen)
Tokyo Mew Mew (Vadmacskakommandó címen)
Pokemon
Moviek: Kiki, a boszorkányfutár, Chiro Szellemországban, Laputa (a Ghibli filmekből leginkább csak ezt a hármat)
Animax, az említetteken kívül:
Kukucska
Digimonszelidítők
Digimonok, az új kaland
Ayakashi Ayashi
A kertvárosi gettó
Romeo és Julia
Csajkommandó
Sámánkirály (ennek jobb a feliratos változata, a magyar szinkron szörnyű, de sajnos nincs feliratozva végig)
Death Note
Trigun
Trinity Blood
Blood+
Vampire Knight
Inuyasha (ezt még az Animax elődje, az A+ is vetítette... jaj, de vénnek érzem magam)
Bleach
Conan a detektív (egyik nagy neverending)
Fullmetal Alchemist/Hagane no Reikinjutsushi mindkét verziója lement: Brotherhood, Bölcsek kövének nyomában
Chrno Crousade (most is egyik kedvencem)
Afro Samurai
Honey and Clover (Méz és lóhere)
Nana
Ghost in the Shell. Stand Alone Complex (nem nagyon szerettem)
Deltora Quest (max. 1-2 részt néztem meg, azt is akkor, amikor már nagyon untam magam)
Slayers
Naruto
Yu Yu Hakusho (A szellemfiú)
Jigoku Shoujo (A pokoli lány)
Nodame Cantabile
Dragon Ball (már nem tudom, mely évad, sose néztem, nem tudtam megkülönböztetni a szereplőket :"))
Hellsing
Soul Eater (ez is nagy kedvenc még most is, de a 2. évad szörnyű)
D.Gray-man
Azt hiszem, mindent IS leírtam, ami egyszer eszembe jutott, de biztos van olyan, amit nem írtam fel. Egészítsetek ki, ha ezetekbe jut még valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!