My hero academiából Kurogirinek ki a magyarhangja?
Nagyon érdekelne. Rengeteg videót és honlapot végignéztem/pörgettem,de nem leltem sehol. Nem tudok róla,hogy lenne-e másik,de a viasat által készített szinkronra gondolok.
...Egyébként szerény gyanúm szerint a national geopraphic 4 csatornahangja közül lehet az a nyugodt hangú,kellemes orgánumú pali,aki mindig a természetfilmes ajánlókat mondja,de aztán lehet hogy nagyon rossz nyomon járok xd
Szóóval aki esetleg tudja a szinkronszínész nevét,akkor ne lé'gyen rest,írja meg.^^
A válaszokat előre is köszönöm szépeen<3
Az angol szikronja Chuck Huber, aki a hazánkban is szikronosan leadott animék közül a Fullmetal Alchemist-ben Shou Tucker(rajongóknak nagyon emlékezetes, ő volt az a félkegyelmű alkimista, aki kislányát egybegyúrta a kutyájával), a Soul Eater-ben Franken Einstein (az összevart testű doki), a Dragon Ball Z-ben Android 17, míg a Yu Yu Hakusho-ban Hiei szinkronhangja volt.
Nos, ezek magyar hangja:
FMA: Bardóczy Attila
SE: Petridisz Hrisztosz
DBZ: Crespo Rodrigo
YYH: Pálmai Szabolcs
Lehet, hogy ezek közül valamelyik az ő szinkronja is.
A masodik válaszadónak,aki reszletesen leírta a színész lehetősegeket,köszönöm!
..Sajnos nem azok között volt,akiket felsorolták,de köszi,megtaláltam így is. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!