Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime nézési szokások?

Anime nézési szokások?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő animésként a ti anime nézési szokásaitokra lennék kíváncsi.

Milyen időközönként szoktál animét nézni? Hány részt? Melyik napszakban?

Nagy képernyőn,vagy inkább telefonon szoktad nézni az ágyban fekve?

2021. ápr. 12. 08:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kezdő animés vagyok. Csupán 4 hónapja nézek animéket.

Kétnaponta nézek 2-4 részt. Hétvégén sokkal többet, ott 20-25 részt is ledarálok

Este vagy éjszaka szoktam nézni, mivel csak akkor van időm.

Van olyan nap,mikor nincs kedvem animét nézni, és van olyan mikor egy egész évadot ledarálok.

Telefonról nézem, mivel nincs saját laptopom.

2021. ápr. 13. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó a gyakoriság, nem vagyok intenzív animés. Általában nagyképernyőn.
2021. ápr. 13. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Én vagy telón nézem, vagy kiteszem a tv-re. Pl. AOT első 2 évadát megnéztem 1,5-2 hét alatt simán. Esténként befeküdtem a kanapéra és a tv-n néztem. Most a 3. felénél tartok azt hiszem, de már nem néztem egy hete kb, nem volt rá időm. Ha telón nézek valamit, azt mindig amikor egyedül vagyok. Pl ha reggel korán kelek fel, és még van egy fél óra az online órákig. A másik opció, hogy megnézek egy egész évadot egy éjszaka alatt:D
2021. ápr. 17. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!