Melyik animét szokásod utálni, kritizálni?
Ami nem tetszik azt nem nézem. Mondjuk volt egy-kettő, amit végignéztem, mert ,,kötelező" animenak tartják, de azt se utálom, csak szimplán nem tetszett (pl. Death Note).
Egy anime van, amit tiszta szívből gyűlölök, de azt is egy trauma miatt. A címe sincs meg, csak az emlék. Kicsi voltam, olyan 10-11 éves, mikor kapcsolgattam éjszaka a tv-t és megláttam, hogy a C8-on fut egy anime. Akkoriban váltotta le a csatorna az Animaxot, így nagyon megörültem, hogy végre láthatok újra japán alkotást.
Nagyon megbántam. Szamurájok voltak, ninják benne, a franc se gondolta volna, hogy egy hentai. Valami bosszú sztorija volt, arra nem emlékszem, mert az olyanok traumatizálták akkori zsenge önmagam, mint a nő, akinek mérgező a vaginája és mindenki meghal, aki közösül vele. A mellszopkodó démon. Illetve ahogy a korábban említett hölgyet spárgában kiköti a levegőbe a főgonosz és úgy helyezi nemiszervébe ujjait. Ja meg volt egy indokolatlanul bevágott jelenet egy random párról, ahogy kutyapozícióban közösülnek, majd miután arról váltunk egy komoly beszélgetésre, a háttérben még mindig hallani a kéj hangjait.
Maradandó élmény volt, az biztos.
Kritizálni az összeset, amit látok. A kritika nem feltétlen lehúzás.
Utálni pedig, a lista valószínűleg hosszabb, mint itt a legtöbb válaszoló teljes animelistája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!