Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime nézési szokások?

Anime nézési szokások?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő animésként a ti anime nézési szokásaitokra lennék kíváncsi.

Milyen időközönként szoktál animét nézni? Hány részt? Melyik napszakban?

Nagy képernyőn,vagy inkább telefonon szoktad nézni az ágyban fekve?

2021. ápr. 12. 08:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten, általában este nézek animét. Napi 4 epizód, ami 2-2 animét jelent. Ágyban ülve/fekve laptopról nézem. Ritka, amikor telóról nézek napközben akár.
2021. ápr. 12. 09:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én akkor szoktam animét nézni amikor van időm és kedvem is. Van olyan, hogy minden nap nézek, de megesik, hogy egy hosszabb ideig hanyagolom. Nagyából 2-3 részt nézek meg amikor neki fogok. De amikor már csak unalomból, akkor többet is. De az is van, hogy egyet amikor magamra erőltetem. Általában este (Nekem akkor van szabadidőm). Én laptopon szoktam nézni de régebben telefonról néztem. Ez személyiség függő, hogy melyik jön be neked.

Mellékesen elmondanám, hogy egyik sem annyira fontos kérdés. Akkor nézzél animét amikor van kedved és időd is. Én nem vagyok annyira tapasztalt animés. Kb. 3-4 éve nézem és olyan 23 animén vagyok túl. Röviden ennyi. Remélem érthetően fogalmaztam.

2021. ápr. 12. 09:12
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

A legjobb az, ha akkor nézel animét, annyit, ott, amennyit tudsz és akarsz. Nem kell ezt szabályokhoz kötni.

Ez csak egy hobby.

2021. ápr. 12. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor hogy, van hogy délután, délelőtt, este, kora reggel.

Általában 2 vagy több részt. Ha nincs kedvem ülni akkor telefonon nézem amúgy gépen.

2021. ápr. 12. 10:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Néhány naponta (heti 1-2 alkalom) 2-5 részt. Általában délután/este. 20"-osnál kisebb kijelzőn meg sem fordul a fejemben, de általában 40".
2021. ápr. 12. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Mindig áttekerm az openinget és az endinget... Max akkor nézem meg egyszer ha új van, de van amikor akkor se.

Egy nap képes vagyok 10 részt is megnézni mivel online oktatásba vagyok.

Mindig az alapján kezdek el egy animét, hogy jól néznek-e ki karakterek.

2021. ápr. 12. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pár hónapig egész nap csak animéket nézek, aztán pár hónapig csak élőszereplősöket
2021. ápr. 12. 13:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Van, hogy fél évig, vagy majdnem egy teljes évig semmit, aztán pár hét alatt egymás után megnézek vagy 5 animét, és mellé még kiolvasok egy párszáz fejezetes mangát is.

Régebben kb minden nap megnéztem minimum 1 részt valamilyen animéből, de leszoktam róla.

Nézd úgy, ahogy jól esik szerintem. :D

2021. ápr. 12. 14:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
25 éve nézek animét, heti szinten általában véve. Inkább hétvégén vagy este van időm rá. Laptopról, vagy kirakom tévére. Van hogy napi szinten nézek, de olyan is volt hogy még évig egy részt se.
2021. ápr. 12. 20:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Hétköznap a 24 órában elszórva,van amikor délbe,van amikor este felé
2021. ápr. 13. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!