Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy tudnám túltenni magam...

Hogy tudnám túltenni magam rajta? (Banana fish)

Figyelt kérdés

Sziasztok! :3

Számomra nagyon szomorú volt a Banana Fish című anime, és ha belegondolok a végére, egyből elsírom magam. Most lehet azt írni hogy megőrültem vagy stb, de tényleg nagyon rosszul érzem magam. Ash halála nagyon megrázott. Egyáltalán nem vagyok érzékeny tipus, de én nagyon komolyan veszem az animét, és ezt pedig utálom.

Hogy tudnán túltenni magam rajta? Talán nézzem meg mégegyszer? Vagy az talán rosszabb lenne? Vagy hogy felejtsem el? Mit kéne tennem?

2021. ápr. 9. 15:33
1 2
 11/14 everlight ***** válasza:
100%
Én sírtam az utcsó részén,pedig nem szoktam .
2021. ápr. 11. 23:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én februárban néztem meg, azóta is Ash után bőgök.
2021. ápr. 14. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Huhh elég régi poszt, de itt hagyom az utókornak, hátha valakinek hasznos lesz ez a taktika.

Ha nem tetszik egy anime vége egyszerűen csak újra írom. Egy olyan boldog befejezést, amit el tudok képzelni nekik.

2021. aug. 16. 15:08
 14/14 everlight ***** válasza:
100%
Én mondjuk gyerekkorom óta novellákat írok,regényeket,jobban bele gondolva azokban is alkottam elég tragédiát.
2021. aug. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!