21/24 anonim válasza:
20# Ha "fiú" vagy meleg szívvel ajánlom a hxht :3
Kedvenc shounen animém volt, és myanimelisten neki van a legjobbra értékelt shounen (story) arcja (az animékbe arcokra van osztva a story). Emlékszem vegy két éve néztem nyáron, vagy 4 napom ráment de nem bántam meg.
Ha Reji(a videós) se győz meg akkor véletlenül se erőltetek semmit:D
19-esvoltam
22/24 anonim válasza:
Köszi az ajánlást,bele nézek,csak most is jó pár animét kezdtem el nézni,és hát nehéz mindegyikból 3-4-5 részt megnézni :D
Viszont a legkedvencebb animém shounenből tuti nem lesz,azt a címet már elvitte a Kimetsu No Yaiba.
De amúgy most megnéztem pár képet és jónak tűnik
(ha nem jöttél volna még rá,18-s és 20-s voltam :'D)
24/24 anonim válasza:
#23 vagyok, ha nem főszereplő, akkor Kars (400+ iq, legtökéletesebb létforma, Johan Liebert viszont legtökéletesebb ember, de mégis Kars alatt áll szerintem, Light szóba se jöhet ebben az összehasonlításban, bár tény, hogy nagyon okos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!