Lightot mondanám én is, vagy szintén csak a DN-ből L-t vagy Neart.
De mondjuk, eszembe jutott valaki, aki szerintem túltesz rajtuk: Lelouch a Code Geassból.
De Edward is ott van a legokosabbak között, akit az előző mondott.
szerintem is senkuu és
5-ős senkuu is eléggé ért a pszichológiához tudja jól hogyan cselekszenek az emberek és habár light okos de azért nem akkora géniusz mert volt a kezében egy isteni fegyver és még egy láthatatlan shinigami is segített neki többször hatalmas előnyei voltak ja igen senkuu is nagyon jó elme párbajban mivel nem egyszer győzte le tsukasát aki szintén elég okos agyafúrt karakter!
de ha most "paródiát" kellene mondanom azaz olyan animéket ahol bemondásos alapon okosak az emberek akkor kemono jihenből a vámpir aki egyértelműen drakula lényegében az összes földi tudást megszerezte és minden szakértelmet legyen az művészet elméleti gyakorlati és mérnöki tudomány és a tudása megelőzi a korát (2021) kb 100-évvel
de ott van szintén echidna a kapzsi boszorkány aki a saját világa minden tudását szerezte meg vagy akár jibril a no game no life-ból aki szintén... ja igen sora és shiro akik szintén nagyon okosak (habár tény nem csak bemondásos alapon habár félig talán...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!