Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyik anime...

Szerintetek melyik anime főszereplő a legokosabb?

Figyelt kérdés

2021. márc. 31. 17:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Light vesztett, ahogy L is, emiatt akármennyire tekinthetjük őket okosnak, mégsem érték el azt, amit akartak ezzel a tudással.

Viszont Lelouch elérte.

Nekem az a bajom Senku-vel, hogy nagy a tudása, de a legtöbb esetben nem tudta megjósolni az ellenfel lépéseit. Nyilván azt meg tudta mondani, hogy pl. télen nem fognak támadni, de ez lexikális ismeretből is következik, viszont a tanknak ásott csapdákra nem számított.

Ilyen szempontból pedig Light is Lelouch is okosabb, mint Senku, mivel ők elég gyakran megjósolják az ellenfelük lépését.

Ez alapján pedig szerintem, ha IQ szerint kellene sorba rendezni őket, akkor így nézne ki a lista: Lelouch > Light > Senku.

2021. ápr. 2. 00:59
 12/24 anonim ***** válasza:
57%

Light? :D Senku? XDD

Dehogyis!

Makise Kurisu

2021. ápr. 2. 01:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Senkuu

L

Light

De ha hármuk közül választani kéne akkor Senkuu

2021. ápr. 2. 12:38
 14/24 anonim ***** válasza:
27%
12: Igaz, hogy Makise Kurisu személyiségében jobb, mint Senkuu, vagy Light, attól még nem annyira okos. Csak nézz bele a Dr. Stoneba :D
2021. ápr. 2. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

14: Első 6 rész annyira pocsék volt kb minden elképzelhető tekintetben, hogy dobtam.

Meg persze gondolom te csak a Steins;Gate-ből ítéled meg Kurisu-t...

2021. ápr. 2. 13:37
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Senku ha tudomány (dr.stone)

Lelouch ha politika(code geass)

Light ha pszihológia és emberek kijátszása (death note)

2021. ápr. 2. 15:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ez a Light mennyire túlértékelt. Közel sem olyan okos, mint hiszitek.
2021. ápr. 2. 15:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Light a legvégén vesztett,szóval nem lehet olyan okos. Lelouch viszont nyert,ha a célját nézzük,szóval szerintem Lelouch okosabb mint Light
2021. ápr. 2. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Emberek :D Senki nem látta a No game No life-ot? Annál okosabbnak nehezen lehet lenni.

A hunterhunterből Meruem ellen se játszanék SEMMIT bár ő nem főszereplő

Ugyan az jutott eszembe mint a 18#, az anime fele arról szólt, hogy, hogy javítsa ki a hibáit, és, hogy mire nem gondolt, mi lett volna ha okosabb lett volna Light szóval szerintem ez már itt megbukott. Szerintem Light tényleg okos egy emberhez képest, de animékről beszélünk, a fantázia nehogymár leragadjon egy középsulis diáknál:D

2021. ápr. 6. 20:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

És amúgy tényleg igazad van a No Game No Life-al kapcsolatba,pedig láttam is és tetszett :D

A hunter-t viszont nem sajna.

(amúgy 18-s voltam)

2021. ápr. 7. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!