Light vesztett, ahogy L is, emiatt akármennyire tekinthetjük őket okosnak, mégsem érték el azt, amit akartak ezzel a tudással.
Viszont Lelouch elérte.
Nekem az a bajom Senku-vel, hogy nagy a tudása, de a legtöbb esetben nem tudta megjósolni az ellenfel lépéseit. Nyilván azt meg tudta mondani, hogy pl. télen nem fognak támadni, de ez lexikális ismeretből is következik, viszont a tanknak ásott csapdákra nem számított.
Ilyen szempontból pedig Light is Lelouch is okosabb, mint Senku, mivel ők elég gyakran megjósolják az ellenfelük lépését.
Ez alapján pedig szerintem, ha IQ szerint kellene sorba rendezni őket, akkor így nézne ki a lista: Lelouch > Light > Senku.
Light? :D Senku? XDD
Dehogyis!
Makise Kurisu
Senkuu
L
Light
De ha hármuk közül választani kéne akkor Senkuu
14: Első 6 rész annyira pocsék volt kb minden elképzelhető tekintetben, hogy dobtam.
Meg persze gondolom te csak a Steins;Gate-ből ítéled meg Kurisu-t...
Senku ha tudomány (dr.stone)
Lelouch ha politika(code geass)
Light ha pszihológia és emberek kijátszása (death note)
Emberek :D Senki nem látta a No game No life-ot? Annál okosabbnak nehezen lehet lenni.
A hunterhunterből Meruem ellen se játszanék SEMMIT bár ő nem főszereplő
Ugyan az jutott eszembe mint a 18#, az anime fele arról szólt, hogy, hogy javítsa ki a hibáit, és, hogy mire nem gondolt, mi lett volna ha okosabb lett volna Light szóval szerintem ez már itt megbukott. Szerintem Light tényleg okos egy emberhez képest, de animékről beszélünk, a fantázia nehogymár leragadjon egy középsulis diáknál:D
És amúgy tényleg igazad van a No Game No Life-al kapcsolatba,pedig láttam is és tetszett :D
A hunter-t viszont nem sajna.
(amúgy 18-s voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!