Bekerültél a kérdés olvasása előtti legutóbb nézett animéd világába az azelőtt nézett animéd főhőseként. Mennyire szívod meg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:03
1/14 anonim válasza:
Semennyire. A mostani szezonból csak a Horimiyát nézem :D
2/14 anonim válasza:
Na lássuk csak! Szóval akkor a Kumo desu ga, nani ka?-ba kerültem a Mushoku Tensei-es kis srácként. Instant pókkaja?
3/14 anonim válasza:
Kumo desu ga, nani ka?-ba a Skate-Leading☆Stars főszereplőjeként. Igazából annyira nem rossz, tanulnék varázslatot meg ilyesmi.
4/14 anonim válasza:
Senkuu a Dr Stone-ból?
Egy kicsit szívnék a jelenlegi állás szerint, de ha ugyanolyan okos vagyok mint ő akkor tuti kitalálok valamit a harc közben :D
5/14 anonim válasza:
Dragon Ball Z Son Goku
Nem annyira, amíg nem megyek haza Chichihez. XD
6/14 anonim válasza:
nem tudom hogy mennyire szívnám meg mert The hero's return világába kerülnék, de legalább tudnám a titkát a györeknek (nem tom mi volt a neve vmi kínai)
9/14 anonim válasza:
Emma kéne legyek a The Promised Neverlandből.
Lelkileg szívás lenne, bár így is traumatizált vagyok, igaz más által. A hallásom picit romlana, de végülis élnék, lenne egy rakás cuki, nem vérszerinti tesóm, s, ha az anime pozitív (a mangát nem olvasom, nem tudom mi van 2.évad 8.rész után), akkor megváltoztathatom a világot/vagy legalább megmenthetek jópár gyereket, ami elég menő. Sokkal produktívabb, mint a valódi énem.
10/14 anonim válasza:
Szóval akkor az Attack on titan világában vagyok Senkuu-ként...halott vagyok. Mondjuk Senkuu okos szóval nem biztos. Csak valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!