Voltál már anime karakterbe szerelmes, ha igen kibe?
Nyilván ez nem igaz szerelem.
Csak tetszés. Tinikorban normális, felnőttkorban nem mondanám annak.
Kedves, kérdező, nagyon sok ilyen karakterbe voltam/vagyok ,szerelmes" (btw 16 vagyok :D, szóval még tini)
Ilyen a Haikyuu-ból Kenma Kozume, Bokuto Kotaro, Kageyama Tobio
Bnha-ból Todoroki Shoto és Bakugou Katsuki
Ao haru ride-ból Mabuchi Kou.
Sok van, nem fogom mindegyiket felsorolni. :D
Igen voltam/vagyok.
Izuku Midoriyába, Shoto Todorokiba a mha-ból, és Edward Elricbe a Fullmetal Alchemist Brotherhoodból.
Kérlek, senki NE keverje össze a mese és az anime karaktereket. Kiemelném, hogy amikor arról beszélünk, hogy "beleszerettünk egy karakterbe". Akkor a karakter személyiségéről beszélünk.
"De beteg állatok vagytok ti..rajzfilm szereplőkről beszéltek🤣🤣🤣"
Az a szomorú, hogyha egy Hollywood-i sorozatról beszélnénk, vagy bármi élőszereplősről, senki se (vagy kevesebben) gondolnák "betegesnek". De miért? Itt a személyiségekről beszélünk. Mindegy, hogy rajzolva van e vagy sem.
Ráadásul sok ember szerint (velem együtt is) sok anime karakter igenis jól néz ki. Lehet ezzel egyet érteni, meg nem is. De kérlek tartsd tiszteletben mások véleményét, és nem kell leszólni őket.
Aizawa Shouta
Hatake Kakashi
William James Moriarty
Gojo Satoru
Levi Ackerman
Hisoka Morrow
Yami Sukehiro
Szeretem őket de ez nyílván nem olyan mintha rendes emberbe lennék szerelmes ez amolyan rajongás vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!