Voltál már anime karakterbe szerelmes, ha igen kibe?
#4 nekem a kedvencem az amikor unneplik egy anime karakter szulinapjat, es hasonlok :D (pl twitteren)
Valaszolva a kerdesre, nem ereztem meg ilyet, max 6-10 eves koromban. Tinikorban meg elfogadhato az ilyesmi, de kesobb mar fura, ez nem kicsit butaság. Nem tudom hany eves vagy de ilyenekrol ne beszelj nyiltan,Jotanacs
8
Te meg tanulj meg írni,miután lehiggadtál.
Fiatalabb koromban Inuyasha,meg Tomoe (Kamisama Hajimemashita) volt a "szerelmem". Úgy tűnik,a kutyákra bukok. :D
És mielőtt a nyolcasfélék belémkötnének, férjem van és gyerekem. Szóval ÉPelméjű voltam és maradtam. Ezek kamaszkori múló szeszélyek.
Ja, és nem szokásom lepontozni senkit,aki kulturáltan más véleményt nyilvánít. :)
Hát én elég sokba.
Pl. Naruto- Itachi, Shikamaru
vagy a Hősakadémiából Bakugóba.
14
Édes szülőanyád a picsa,ha ilyennek nevelt téged. Helyesírás meg alap,ha már beoltasz valakit.
Nekem van két karakter akit nagyon szeretek, de ez nem szerelem szimplán csak nagyon jó karakterek meg hát azt mondom hogy jól néznek ki, de azért a szerelem ettől nagyon nagyon messze áll.
Az egyik az Attack on Titan-ból Levi Ackerman
A másik meg a Boku no Hero Academy-ból Aizawa Shouta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!