Voltál már anime karakterbe szerelmes, ha igen kibe?
Szerelmes? Egyikbe se. (Bár kezdem azt hinni, hogy nem vagyok képes a szerelemre, mert 20 év alatt sose éreztem. Volt olyan hogy "megtetszett" egy srác, de inkább azért mert úgy éreztem, hogy talán működhetne a dolog köztünk hosszútávon, de az érzelem 0 volt. Túl tárgyilagosan állok én hozzá ehhez a szerelemhez...)
De van olyan akiről viszonylag sokat fantáziáltam éjszakánként... Név szerint Elias Ainsworth.
Bár az "igazi filmes szerelmemnek" a közelébe se érhet.
(Tskalikin [link] )
Ez komoly?! Hogy lehet valaki ennyire nagy fan? Keveritek a valóságot az animével? Ez így oké?
Btw én is szeretem az animéket, na de annyira nem, hogy bármiféle érzelmet tápláljak egy rajzfigura iránt... meg kell húzni valahol a határt.
De ti tudjátok. :)
Nem azt mondom, hogy "szerelmes" vagyok hanem hogy tetszik a személyisége, kinézete
Armin Arlert, Reigen Arataka, Zenitsu Agatsuma, Kenma Kozume meg még sorolhatnám...
Inkább csak ilyen simpelés ez számomra
Nagyon magányos vagyok help :")
Én is így gondolom, ahogyan a 10:19-es írja. Ez nem egy betegség, szerintem mindenkivel előfordult már.
Akinek meg nincsen ennyi eq-ja, hogy ezt megértse, arra nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!