Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Voltál már anime karakterbe...

Voltál már anime karakterbe szerelmes, ha igen kibe?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 20:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Voltam már, vagyok is...Elég sok karakter van. De, hogy példának mondja párta: Levi Ackerman, Dazai, Karma, Juuzou
2021. márc. 21. 20:56
 2/27 anonim ***** válasza:
74%

Szerelmes? Egyikbe se. (Bár kezdem azt hinni, hogy nem vagyok képes a szerelemre, mert 20 év alatt sose éreztem. Volt olyan hogy "megtetszett" egy srác, de inkább azért mert úgy éreztem, hogy talán működhetne a dolog köztünk hosszútávon, de az érzelem 0 volt. Túl tárgyilagosan állok én hozzá ehhez a szerelemhez...)

De van olyan akiről viszonylag sokat fantáziáltam éjszakánként... Név szerint Elias Ainsworth.

[link]

Bár az "igazi filmes szerelmemnek" a közelébe se érhet.

(Tskalikin [link] )

2021. márc. 21. 21:01
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
Edward Elric
2021. márc. 21. 21:09
 4/27 anonim ***** válasza:
29%

Ez komoly?! Hogy lehet valaki ennyire nagy fan? Keveritek a valóságot az animével? Ez így oké?

Btw én is szeretem az animéket, na de annyira nem, hogy bármiféle érzelmet tápláljak egy rajzfigura iránt... meg kell húzni valahol a határt.

De ti tudjátok. :)

2021. márc. 21. 21:37
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván ez nem olyan szerelem, mint amit a való életben érez az ember, szerintem mindenkivel előfordult már, hogy egy film vagy egy sorozat főszereplőjébe “esett bele”. Az pont annyira nem valóságos, mint egy anime karakter.
2021. márc. 21. 22:19
 6/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem azt mondom, hogy "szerelmes" vagyok hanem hogy tetszik a személyisége, kinézete

Armin Arlert, Reigen Arataka, Zenitsu Agatsuma, Kenma Kozume meg még sorolhatnám...

Inkább csak ilyen simpelés ez számomra

Nagyon magányos vagyok help :")

2021. márc. 21. 22:53
 7/27 anonim ***** válasza:
16%
Törlik a válaszom mert nem tartom éppelméjünek azt aki egy rajzfilmszereplőbe szerelmes.Szép világban élek.Azért gondolkozzatok el magatokon,szerintem megéri.
2021. márc. 21. 23:30
 8/27 anonim ***** válasza:
6%
#8-as: Engem csak lepontoztak azért, mert más véleményen vagyok. :) Nagyon szánalmas, de komolyan.
2021. márc. 22. 09:33
 9/27 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen normális "szerelmesnek" lenni egy kitalált karakterbe tinikorban. Régen, amikor nem vol vizuális média, akkor a regények főhőseibe voltak szerelmesek a lányok, róluk álmodoztak, pedig nem voltak valóságosak. Az ember kinövi majd.
2021. márc. 22. 10:19
 10/27 anonim ***** válasza:
69%

Én is így gondolom, ahogyan a 10:19-es írja. Ez nem egy betegség, szerintem mindenkivel előfordult már.

Akinek meg nincsen ennyi eq-ja, hogy ezt megértse, arra nem tudok mit mondani.

2021. márc. 22. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!