Nagyon durván szerelmes vagyok egy kitalált karakterbe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem animáltba, rendes emberbe csak szimplán a sorozatban lévő személyisége tetszik. Nem úgy értem hogy elakarom felejteni vagy ilyesmi csak szimplán mit tegyek? Ja egyyébként meg 10 évvel idősebb nálam, más nyelvet beszél és más országban él. Nem akarok elfelejteni, sőt pont az ellentéte. Ha kell életem végéig álmodozok érte mivel hát összejönni sose fogok tudni vele. Mit tegyek annak érdekében hogy egy idő után ne szeressek ki belőle és ne felejtsem el?2020. aug. 27. 14:15
1/13 anonim válasza:
Kitalàlt karekter=nem beszél semmilyen nyelvet. Sehàny éves... Semmit ne tegyél. Majd elmulik.
2/13 anonim válasza:
Én is. Te kibe? Én a gödör sorozatból vartulu sadettin be😍😢
4/13 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy nem akarom hogy elmúljon 😞 amúgy meg inkább nem mondom ki az mert úgysem értenétek és csak jönne az hogy úristen hogy lehetsz belé meg ilyenek.. De azért jó tudni hogy nem én vagyok az egyetlen 😅
2020. aug. 27. 14:41
6/13 anonim válasza:
Mondd mar el naaa, ugyse tudjuk, ki vagy!
7/13 anonim válasza:
Nem fogunk ítélkezni, hisz mi is tudjuk, hogy csak egy kitalált karakterről van szó, és ezért hülyeség lenne beszólogatni. Másrészt meg mindenkinek más az ízlése.
Mond el már már engem is kíváncsivá tettél. :)
10/13 anonim válasza:
egy anonim oldalon nem mered leírni? :D vicces
gondolom 12 éves vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!