Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha átkerülhetnél egy anime...

Ha átkerülhetnél egy anime világába, melyikbe mennél szívesen és miért?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 06:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Belegondolva a Narutoból leginkább Shikamaru lennék. Ő volt a legjobb.
2021. márc. 11. 13:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik amibe szivesen átkerülnék, az a ReLife, hogy én is újrakezdhessem a gimis éveimet és egy jobb életet alapozhassak meg, helyrehozhassam a hibáimat
2021. márc. 11. 13:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Haikyuu, mert én is imádok röpizni
2021. márc. 11. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
attack on titan, ott lenne legegyszerubb meghalni
2021. márc. 11. 23:02
 15/20 anonim válasza:
100%
Bungou Stray Dogs, azon belül Chuuya.
2021. márc. 12. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Fma
2021. márc. 12. 12:39
 17/20 anonim válasza:
100%

Boku no Hero Academia- mert ott lehetne képességem:)

Attack on Titan- tudom hogy megenne egy titán de ott van Levi:D

Tokyo Ghoul- egyértelmű, hogy azért mert Ghoul lehetnék:D

Yurii on Ice- imádom a jégkorit:)

2021. márc. 12. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jujutsu Kaisen
2021. márc. 12. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Danmachi vqgy Fairy Tail. Hogy miért? Hát persze, hogy a waifu1k miatt.
2021. márc. 13. 00:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

One Piece: Luffy csapatába tartozni menő lehet, de szívesen lennék "szexi lány, aki egy archban szerepel és time-skipenként néha megjelenik" is😂

Soul Eater: kis koromban mindig Maka helyébe képzeltem magam (még be is vállt, lapos vagyok🤷‍♀️), meg a karakterek is menők voltak (Halálistenmestert, Soult imádom, Crona pedig nagy empátiát vált ki belőlem, Kidd megnevettet, Black Star fegyvere pedig olyan kedves, összeszedett, szerény lány, amilyen nővért mindig akartam magamnak, de sosem volt, így csak próbálok ilyenné válni, hogy öcsém részesülhessen egy gondoskodó testvéri kapcsolatból, melynek jó a dinamikája😅)

Naruto:kevés jó női karakter van, a kedvencem, Ten Ten is alig szerepelt, nem tudom velem mi lenne, de a jutsuk világa meg a sok különböző ember lenyűgöző. Meg úgy egyébként egy valós Kakashi/Iruka/Shikamaru/ dohányos helyes sensei (elfelejtettem a nevét az évek alatt😫) elég szép lenne😍

Black Clover: jó lehet egy nagy csapat részeként egy közös célért dolgozni az meg főleg jó lehet, ha te leszel a varázslókirály

My hero: Szívesen rendelkeznék quirkkel. Leginkább Sero ragasztószalag quirkje izgat, azt birtokolnám szívesen. Plusz az a jövőben játszódik, lehet addigra lesznek új kütyük amik miatt izgatott vagyok előre is.

Free: Szexi csávók, félmeztelenül. Úgy megölelném Harut és Makotot, főleg Makotot, ő olyan kedvesnek és vidámnak tűnik😄

Ahol nem élnék: Aot, Promised Neverland, mert túl nagy eséllyel halnék meg. Bár a Promised Neverland és AOT karakterei is ölelni valóak (jó, nem az összes), úgyhogy, ha csak annyira lehetnék, jött, hogy mindegyiknek mondok 2 szép szót, megszorítgatom őket és elmegyek vissza a valóságba, akkor ezek is opció.

Semmikép se, soha: Mirai Nikki (a sztori elég depresszív vagy én halok meg vagy mindenki), AnoHana (ez is depresszív, nem tudnék semmit kezdeni a főhős és mindenki bűntudatával, én mindig csak egy kedves idegen lennék számukra, aki nem tud osztozni velük az emlékeiken), Another(itt túl hamar mennek el karakterek, akiket kedvelek és olyan keserédes, befelyezetlen kissé a sztori, bár shipelem a 2 fő karaktert)

Bocsánat mindenkitől, hogy ilyen nagyon hosszan írtam, csak belelkesültem a kérdés láttán😅 Sokkal nagyobb weebnek tűnök itt, mint amilyen vagyok, csak az a baj, nem tudok rendesen választani, mert minden általam említett show-ban van sok pro és kontra meg vannak, amiket nem írtam ide, mert bizonytalan vagyok, mit gondolok róluk😪

2021. márc. 13. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!