Ha átkerülhetnél egy anime világába, melyikbe mennél szívesen és miért?
Nyilván valami hentaiosba :D
Tosi denszecu?
FMA
Dragon Ball
Mo Dao Zu Shi
Kyou Kara Maou
Mert imádom őket.
Ishuzoku Reviewers
bordélyházak mindenütt
Igazából erre a kérdésre csak úgy tudok válaszolni, hogy melyik az az anime, amiből valamelyik főszereplő lennék. Például...
Hősakadémia. Magamat ismerve tuti, hogy egy képességnélküli lennék életem végéig. De ha én lennék Deku, szívesen mennék.
Bunny Girl Senpai. Itt is a főszereplő lennék. Sakuta máig a kedvenc főszereplőm minden médium összes alkotása közül. Ráadásul, bár nehéz élete van, nem szenved annyit, hogy azt mondjam, hogy nem lennék szívesen ő.
Naruto: itt is Naruto lennék, még akkor is, ha marha szar gyerekkora volt. Ráadásul lehet szidni a Narutot, meg utálni, de szerintem tagadhatatlan, hogy az egyik legkidolgozottabb fantasy világa van a Narutonak, amiben szívesen élnék.
Tsuki ga Kirei: Itt is a főhős. A Tsuki ga Kirei főhőse írópalánta, mint én, és félénk is, mint én is voltam sokáig, így azonosulni tudok vele, a barátnője és későbbi felesége pedig nagyon aranyos lány.
Sword Art Online: Itt is a főhős lennék. Tegyük hozzá, hogy a SAO-t nem tartom egy túl jó animének... sőt, a legtúlértékeltebb animének tartom, ami létezik, de szerintem azért az utálat körülötte is túlzásba van véve. És Kiritoval pedig semmi traumatikus nem történik a történetében, ami miatt ne akarnék ő lenni, de történnek vele jó dolgok, ami miatt lennék ő.
Na igen. Nem 100%-ban a kérdésedre a válasz, de én csak így tudtam. :D
Meg nem teljesen anime, sőt, egyáltalán nem az, de anime-stílusban van megrajzolva, így megemlítem, hogy az Avatárból is lennék Aang.
Amúgy, kedves kérdező, te hova és kinek a bőrébe bújnál szívesen? Érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!