Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szereted ha egy férfi karakter...

Szereted ha egy férfi karakternek nő a seiyuu-ja?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten idegesít.

2021. márc. 10. 21:21
A kérdező szavazást indított:
Szeretem
Nem szeretem
Idegesítő
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Magyarul a szinkronszínésze.

Nem szeretem, viszont nem is zavar különösebben.

2021. márc. 10. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szinkronszínésztől függ. Ha rossz munkát végez, akkor persze nem tetszik. De sok ikonikus fiú főszereplőnek női hangja van, és nem is vettem volna észre, ha nem nézem meg, ki a szinkronszínész.
2021. márc. 10. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Van akinek jól áll. (pl.: Rimuru). Van akinek viszont nem annyira az igazi, legalábbis számomra, de többnyire rendben van.
2021. márc. 11. 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, mivel sokszor észre sem lehet venni. Pl. Edward Elricnél meglepett, hogy a japán hangja nő, mert abszolút nem lehet észrevenni.
2021. márc. 11. 07:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a szinkronszínész akkor kifejezetten jó lehet. Például Mayumi Tanaka tökéletesen játssza luffy bolondságát, néküle nem lenne az a karakter. Először észre sem vettem hogy nem férfi a szinkronszínésze.
2021. márc. 11. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Luffy-hez tényleg nagyon passzol a hangja. Nagyon cukii!
2021. márc. 11. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó munkát végez, akkor nem. Ha meg rossz munkát végez, akkor a férfi is idegesít. De egyikkel sem találkoztam még. Ha egy karakter idegesít, akkor a karakter idegesít, nem a hangja.
2021. márc. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!