Mi történne, ha valaki megenné mind a 9 titan shiftert?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 10:49
21/26 anonim válasza:
#20 Omájgád, már valószínűleg a fáradtságtól 600-akat írtam.
22/26 anonim válasza:
20-as igen 18 vagy 20 tok mindegy… ettől függetlenül az animeben csak 20-at mondanak!
De ha még csak egy hiba is akkor is fenn ál a lehetőség hogy a kiképző nem 18 évre “gondolt” hanem 19 vagy 19 és félre!
23/26 anonim válasza:
Túlgondolod. Ez egy baki, ennyi.
24/26 Tevenyereggyarto válasza:
“Hogyha egy titán shifternek lejár a 13 éve, nem eszi meg senki a halála után, akkor egy random újszülött eldiai csecsemőhöz kerül az ereje.”
Ezt én is megnézném a gyakorlatban. Olyankor mi van ? A gyerek 13 évesen meghal? Vagy az első átváltozásától kezdődik a 13 év? 🧐 Bár igaz, abban a világban nem olyan egyszerű természetes halált halni.
25/26 anonim válasza:
23 nyilván egy baki -.- nem erről van szó hogy a tényleges okok hanem hogy ezáltal fenn állhat egy csavar amit a szerző utólag gondol ki
26/26 A kérdező kommentje:
"abban a világban nem olyan egyszerű természetes halált halni"
ezen jót nevettem XDDD
2021. márc. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!