Mi történne, ha valaki megenné mind a 9 titan shiftert?
Az élet rövidülést kitudja lehet arra is van egy magyarázat
Én még arra is gondolok hogy ez egy ál hír azaz mindegyik harcban halt meg 5-6-7 éven belül és ezért ki alakult ez a 7 éves dolog de lehet ez nem igaz
De szerintem akkor is van ebben valami hogy 7 éven belül meghalnak
Valami csavar esetleg
A titan erők meg alapból különbözőek főleg ha egyesítik pl
Cart titan: nagyon gyors, folyékonyan tud beszélni, hónapokig képes átváltozás maradni
Attack titan: elvileg itt a dühöngés és az ebből fakadó erő a lényeg pl képes többször átváltozni egymásután
Warhammer képes azt a szilárd kristályt létrehozni bármilyen formában
Páncélos erős védelem páncél borítja (valószínűleg sokkal erősebb mint a warhammer páncélja)
Beast neki állati jellemzői jellegzetességei vannak szoval fizikailag sokkal erősebb lehet mint a többi titán (kivéve a kolosszus)
Kolosszus neki van a hatalmas mérete önmagáért beszél
Álkapcsos az állkapcsa a legerosebb kristalyt is képes áttörni valószínűleg mindent képet
Female kissé rejtély alapból meg vannak az eroseggei de különlegesség az nincsen (rugalmas gyors tovább képes átalakulni elvileg önmagától képes a kemenykedést valamennyire használni
Kereső képes irányítani a sima titanokat valamint az összes eldiaival össze van kapcsolva és képes kitörölni az emlékeket
"Már Eren sztem nem is élne"
Még 4 éve maradt a 13-ból, szval nem tudjuk. Viszont az tényleg érdekes, hogy egyszer sem láttunk arra példát, hogy valakinek lejárt a 13 év, és nem adta tovább a titánerőt. Bár, ahol most a tart a manga az utolsó fejezet előtt, szerintem már nem is fogunk ilyet látni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!