Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi történne, ha a Female...

Mi történne, ha a Female titan-t egy férfi birtokolná?

Figyelt kérdés
Hasonlítana Annie titánjára? A Male titán nevet kapná? Ti mit gondoltok?

2021. febr. 19. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen sokan gondolkodtunk xd

Egyébként a Female titánnak is van valami képessége, bár animések még nem tudják mi az. Szerintem azért female titán mert mindig nők örökölték, de ha pali lenne akkor szerintem kb olyan lenne mint Eren csak bőr nélkül. Pl az alapító amikor Frida-nal volt, akkor is voltak mellei. De amint erenhez került mar nem voltak. Szerintem csak azért lett female, hogy valahogy meg lehessen különböztetni

2021. febr. 19. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
A női vonásai miatt Female. Mert a sima óriások talán 1-2 kivétellel férfinak néznek ki. Attól néz ki nőnek, mert egy nő használja. Ha ezt is férfi használná, akkor nem lenne feminitása, szóval valami teljesen más neve lenne, mint Male
2021. febr. 19. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

A Female Titan csak egy név, amit az emberek ragasztottak rá, hogy meg tudják különböztetni a többitől. Ennyi erővel nevezhették volna Swift Titannek, vagy HardFist Titannek, vagy akárminek, ami valamelyik fizikai jellemzőjére utal. Elképzelhető, hogy azért esett a választás mégis a Female Titanre, mert a többi titántól eltérően olyan nagyon jellegzetes tulajdonsága nincs, és valószínűleg egy időben sorozatban csak nők örökölték, így egyszerűen rajta ragadt ez a név. A fentiekből logikusan következik, hogy ha egy férfi szerezné meg, akkor a nőies vonásai eltűnnének teljesen, rendesen férfi testalkata lenne.

Alternatív, véleményem szerint kevésbé valószínű, de azért elképzelhető magyarázat, hogy a Female Titannek igenis van egy olyan belső, beépített tulajdonsága, hogy tulajdonosától függetlenül mindig a nőies jegyek kerekednek rajta felül. Magyarán akkor is mellei lennének, ha pasi birtokolná. Hasonlóan nagyjából, mint a Beast Titan esetében, amelynél mindig valamilyen állat, szörnyeteg fizikai jellemzői jelennek meg. (Az animében ugyan csak Zeke-et lehetett látni eddig Beast Titanként, de a mangában szerepelt az ő elődje is, és nála a Beast Titan nem majomként, hanem például kecskefejjel materializálódott.)

2021. febr. 19. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Elvileg ugy van hogy a titánok nemtelenek maga a női titan is csak valószínűleg nők örökölték mivel sokkal rugalmasabb mint a többi titan és ugye azt láttunk hogy habár a titánok nemtelenek de az egyéni képességek attributumok erősen befolyásolják a titanokat pl ez nem SPOILER mert nem szerepel a mangában hanem a szerző csinalta hogy hogyan néztek ki az előző generáció tagjai (kb 10-15 előző generáció minden titannál) a bestia titan pl állati jellegeket kapott és valakinel ez valamilyen hüllő valakinek meg macska vagy kutya alkatú állat zeke-nél pont majom lett de ha megnézed eléggé hasonlítanak is

De ahogy mondtam ha férfi örökölné valószínűleg kevésbé lenne nőies max talán egy kicsit de az pedig a rugalmasság miatt lenne mert pl lehet látni a warhammer titán is kissé nőies alaku lett mivel nő örökölte és kár hogy nagyon keveset szerepelt...

2021. febr. 19. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az eredmény valószínűleg olyan lenne mint Ymir állkapcsos titánja, tudta használni a titánt de sokkal gyengébb volt mont a Galliard fiúk állkapcsos titánja, vagyis egy férfi hordozónál a nőstény titán nem lenne nőies cserébe viszont kisebb és gyengébb volna mint egy alkalmas hordozóval.
2021. febr. 19. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

5-os igen pl ha megnézed a female titan-t végig csak izmok és csontok alkotják mig az attack titant rendes hus izom bőr is érződik hogy minden titannak meg vannak az előnyei gyengéi

Támadó : kiegyensúlyozott erős adrenalinnal a látottak alapján többször is át tud változni

Női : rugalmas hajlékony könnyű (ezt láthattunk hogy sokkal gyorsabban is fut)

Állkapocs : olyan állkapocs ami a keményedő kristályt is gond nélkül át harapja valamint karmok is ugyan kisebb de furgebb

Bestia : nagyobb sokkal több izom van rajta és állati jellemzőkkel rendelkezik (elvileg van kigyo féle is szoval lehetséges hogy az méreggel is rendelkezik)

Cart : legkisebb viszont a leggyorsabb és kb 1 hónapig is átváltozás tud maradni! Meg elvileg képes folyekonyan is beszélni

Páncél : lassabb de páncél veszi körbe

Kolosszális : ugye sokkal nagyobb de csak egy minimális izom szövet veszi körbe

Csata kalapács : teljes páncél veszi körbe bármilyen fegyvert létre tud hozni a megkeményedéssel de a páncélja valószínűleg nem olyan erős mint a pancelosnál

Kereső : látottak alapján ez is egy 15 méteres alap titan csak ugye van különleges képessége

Szerintem még bőven elfért volna pár titan hogy tovább tartson a sorozat főleg egy-pár olyan karakter is akik hasonlóképp éltek mint a tybur család és pl full a marley oldalon vannak!

2021. febr. 19. 15:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 20. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom említették-e de szerintem a Female Titan azért született meg, mert Ymir, az alapító nő volt. És ezt szimbolizálja a léte. :) Illetve, aki olvassa a mangát, az tudja, hogy a női titán sokféle titánképességet be tud fogadni (ez a képesség egy női tulajdonság, hiszen a nők a "befogadók", mármint ami a termékenységet illeti :D). Szerintem sosem adták férfinek és remélem most már nem is fogják.
2021. febr. 23. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"vagy HardFist Titannek"

Egy female titan, aminek HardFist lenne a neve. Adom. :DDDD

Elég gyorsan készülnének a fanmade dolgok. :DDD

2021. febr. 24. 01:38
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Igazából ezen szerintem nagyon sokan elgondolkodtunk már. Szerintem ez a titán az egyik legjobb amúgy. Gyorsan és könnyedén mozog. Igazából az egész titánon látszanak a női jegyek, elég nehezen tudnám elképzelni egy férfi tulajdonában, de bármi megtörténhet. Szerintem mindig is nő volt a birtokosa és ez így is marad. Képessége, hogy valamilyen szinten le tudja másolni a többi 8 titán képességét, Annie így tudta magát kristályba helyezni, mielőtt megölték volna, ugye a kristályosítás a Csatapöröly titán képessége.
2021. márc. 11. 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!