Mi történne, ha valaki megenné mind a 9 titan shiftert?
#10 Hogyha egy titán shifternek lejár a 13 éve, nem eszi meg senki a halála után, akkor egy random újszülött eldiai csecsemőhöz kerül az ereje.
#6 A 13 év úgy jött, hogy Ymir Fritz 13 évig volt shifter, aztán meghalt, ez ugye a Ymir átka, amit senki se tud elkerülni.
Persze vannak olyan teóriák, hogy az átok nem létezik, mert hogy pontosan kiszámítva Grisha elvileg 15 évig élt shifterként, de nem tudom, nekem az inkább csak egy kis bakinak tűnik.
"Hogyha egy titán shifternek lejár a 13 éve, nem eszi meg senki a halála után, akkor egy random újszülött eldiai csecsemőhöz kerül az ereje"
Igen, én ezt pontosan tudom, csak érdekes, hogy ezt sose láttuk a gyakorlatban.
"mert hogy pontosan kiszámítva Grisha elvileg 15 évig élt shifterként"
Akkor az a valaki rosszul számolt.
14 nem hiszem neten megy angol oldalon... ott sokkal több a tudalékos fan mint itt... nem igen kötekedtek a kijelentésbe de te tudod...
nézd meg magad a számolást de rá kell szánni legalább 1-2 órát
16 oké... mikor eren és a kadét kiképző beszél akkor beszélik azt hogy 20 évvel ezelőtt találkoztak először eren apjával mikor erről beszélnek ekkor eren még 15 volt grisha/eren apja pedig 5 évvel ezelőtt halt meg
de ha ezt nézzünk hogy 20 évvel ezelőtt örökölte meg a támadó titánt és 5 évvel ezelőtt halt meg az azt jelenti hogy 15 évet élt titánként!
ezt hogy magyarázod meg?
de ha még el is telt + 1 év akkor is 14 év...
mellesleg a 3.évad 11.részében hangzik el ez...
Visszaemlékezik egy 18 évvel korábbi dologra, és 20 évet mond. Húha, felkerekített 2 évet. Vagy nem emlékezett pontosan.
(egyébként valszeg ezt benézte a mangaka itt, ez van, de azért nem egy megmagyarázhatatlan hiba)
#16 11-es vagyok.
Igen valóban, Grisha a Wiki szerint 632-ben lett shifter és ugyanabban az évben ment Paradisra. 3 évre rá 635-ben Eren megszületett, majd 10 évre rá megette az apját, tehát itt a 13 év stimmel. Viszont, ugye 650-ben Eren 15 éves, a 3. évadban szintén(A legvégén van csak egy kis 8-9 hónapos time skip) és ha Shadis elmondása szerint 20 évvel ezelőtt találkozott először Grishával, akkor valóban 630-ban kellett volna, hogy Paradisra menjen.
Viszont nagyobb az esélye annak, hogy Isayama csak elszámolta, vagy hogy Shadis rosszul emlékezett, minthogy bármi jelentése is legyen.
19: 832, 835, meg 850 az :D
Amúgy érdekes, hogy utólag ezt a hibát animében sem javították. Valószínűleg nem szólt nekik a mangaka erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!