Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Érdemes-e megnéznem a naruto-t?

Érdemes-e megnéznem a naruto-t?

Figyelt kérdés
Már több mint 100 külömböző animét láttam, voltak benne 12részesek de több 100 részesek is. Nem tudom, hogy mennyire jönne be nekem az anime. Igazán attól félek, hogy megunom. Ha jól emlékszem a legtöbb részes anime amit végig bírtam nézni (és még mindig nézném ha lenne belőle anime) az a hxh.

2021. márc. 3. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Megnézzem
Inkább ne
42 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszettek a shounen animék, amiket eddig láttál, akkor érdemes ezt is megnézni.

Legrosszabb esetben majd abbahagyod, ha nem jön be.

2021. márc. 3. 17:34
 2/38 anonim ***** válasza:
87%

A fillereket kell kerülni kivéve amik novella alapján lettek készítve és hivatalos canon része de ez csak a shippuudenben lesz...

a narutot érdemes megnézni sőt alap... lehet elsonek ijesztő lehet az a 700 rész de a fele filler 😂😅

Szoval a shippuuden 500 helyet lesz 250-300kb a sima narutonál meg a 220 kb 160-180...

2021. márc. 3. 17:58
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

A sima Naruto-ban 89 filler van, ami az anime 40%-át teszi ki.

220 - 89.. 131

A Sipu-ban viszont 210 filler van ami az anime majdnem 43%-át veszi el.

500 - 210.. 290

Marad 421 megnézendő rész számodra, ami elsőre soknak tűnhet de még mindig mérföldekkel jobb mint az a 720 amit átkéne szenvedned, ha fillerekkel néznéd.

(mint sajnos ahogy én tettem)

Ha alapjáraton bírod a Shounen animéket nem hinném, hogy gondod lesz vele, sőt..

Ez az anime imádja beszívni a nézőket, szóval ügyelj arra, hogyha elkezded nézz rá néha az időre is, mert pikk-pakk lehet 20:30-ból 03:11 ha nem figyelsz.

De ha mégsem jön be a stílus, vagy a világ akkor mint ahogy az első is mondta csak simán dobod.

2021. márc. 3. 18:17
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett,a fillerekkel együtt. Szerintem érdemes megnézni.
2021. márc. 3. 19:06
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

4 igen azok sem rosszak pl a kristály arc elég jo sőt az egyik legjobb shippuuden filler

Meg ugye a novellasak

A kakshi gaiden

A sasuke gaiden

A shikamaru gaiden

És 1-2 töltelék filler pl a végső részek a shippuuden végénél gondolom nem nagy titok hogy... boruto anyja ki... de azert na 😂😅

A borutoban is vannak jó filler részek pl az akadémia fejezet a mitsukis szál a knohamarus szál is egész jó az urashiki fejezet meg az egyik legjobb de lehet csak mert volt benne egy bizonyos esemény... (persze voltak benne hibák több is... sajna… inkabb csak pontatlanságok amiket jobb lett volna fixálni…)

2021. márc. 3. 19:25
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó fillerek is. De ez személyfüggő inkább hogy megnézi-e valaki azokat is. Mondjuk én megnéztem.
2021. márc. 3. 20:30
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha rengeteg felesleges szabadidőd és energiád van.
2021. márc. 3. 20:34
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Én abbahagytam még az ősidőkben, mikor még Japánban is javában adták. Nem jött be, pedig szeretem a shonen-fight animéket nő létemre. De kinek mi. Ízlések és pofonok.
2021. márc. 3. 20:46
 9/38 anonim ***** válasza:
73%

Spoiler veszély.

Én szeretem a shoneneket de ez nem jött be. A főszereplőnk egy figyelemhiányban szenvedő pöcs akit eleinte azért kerül mindenki mert a kretén apja belezárt egy démont (gyereknevelesésből 1.es). A gonosz karakterek története pedig a shippuuden felétől ultra gáz.

Aztán van maszkos fickó akinek meghalt a csaja gyerekkorában és nem tudja túl tenni magát ezen ezért az egész világot meg akarja szopatni hogy újra láthassa azt egy képességgel amit igazából magán is tudott volna használni. Aztán egyik pillanatról másikra ebből a gazembörből aki kicsinált elég sok embert barát lessz mintha nem az elmúlt évtizedekben nem csinált volna semmit.

Mindent összevetve kegyetlen gyenge az egész.

2021. márc. 3. 21:41
 10/38 anonim ***** válasza:
41%

9-es lol 😂😅 kritika 1-es...

Sajna a naruto főgonosznai nagyon összetettek és a legtöbbnek qurva jó oka van és nem csak azert gonoszak mert hogy legyen valakit le verni tudjunk valakit utalni...! Ilyen szempontból a naruto olyan magaslatra tette a mércét amit senki sem mert meg tenni sohasem! Az összes regeny gonosz azert gonosz mert csak! Szauron voldemort joker freiza aizen és az összes többi is!

Ha neked ennyi jött le akkor sajna nem vagy azon az értelmi szinten

2021. márc. 3. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!