A Toradora-t érdemes megnéznem?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam már róla, de nem vettem rá magam, hogy megnézzem, így kérdem hogy érdemes lenne e?2018. nov. 29. 16:55
1/9 anonim válasza:
Ha bírod a slice of life románc animéket és a tsundere karaktereket, akkor igen.
2/9 anonim válasza:
illetve ha szereted a 20 résznyi való unatkozást hogy az utolsó 4 részben történjen az amit az egész anime nézése közben vártál
3/9 anonim válasza:
Szerintem szórakoztató, én élveztem nézni ^^
4/9 anonim válasza:
Szerintem is szórakoztató volt. Az eleje kissé lapos, de a vége nagyon jó
5/9 anonim válasza:
Én meg pont fordítva gondolom. Az első fele jó, a második fele túltolt borzalom.
6/9 anonim válasza:
Nagyom cuki anime jó sztorival és aranyos karakterekkel, én csak ajánlani tudom :D
7/9 anonim válasza:
Néz meg belőle egy két részt és ha tetszik akkor folytatod ha nem akkor abba hagyod nem tudom mit kell ezt túl komplikalni
8/9 anonim válasza:
Nekem leginkább a karakterek tetszettek benne, mivel még azt is nagyon megkedveltem akit úgymond negatívabb színben tűntettek fel.
Nézz meg belőle 2-3 részt, ha tetszik szerintem már ne hagyd abba. :D
9/9 Trevor. válasza:
Nem mondanám, hogy rossz, de az első felét végiguntam, a második fele viszont tetszett, bár nekem Taiga már túlságosan tsundere volt. Nézd meg, lehet hogy tetszeni fog.
A mangaka egy másik műve, a Golden Time is kapott adaptációt, ráadásul ugyanaz a stúdió készítette (J. C. Staff), nekem a hibái ellenére is sokkal jobban bejött, mint a Toradora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!